...


Att se framåt?.. Visst, du åker men du kommer också att komma tillbaka, någongång. Det kommer att bli kul men ALDRIG desamma som de senaste veckorna.  Inget ommer att kunna ersätta dem. Du kommer att ha en trevlig tid i England, hi.  Vi är lite ledsan allihopa men vaddå du missar ju BARA en vinter honey. (; Tiden går fort, vi lärde ju precis känna varandra, eller? gick tre år på en sommar? Det känns som så. Under denna sommar har jag lärt känna dig mer än vad jag gjort på tre år, underligt. Ville inte träffa dig innan du åkte. Vårt hejdå var som ett vanligt hejdå. "Ja hejdå, vi ses imorgon" Det känns bättre så, ingen som gråter eller har ångest. Vi ses till jul men hörs såklart innan (: "Jossan, I'm gonna miss you like a child misses their blanket "..

Idag har jag vart i skolan (ovanligt). Haft matte hela dagen (ovanligt). Kom hem vid halv 6 och hoppade på hästryggen direkt. Idag blev det att rida Gillyr. Tycker så mycket om hans rörelser, han flyger fram och fort går det också. Kom in vid halv 9 och har suttit här sen dess, funderat och undrat vad jag ska göra. I helgen vill jag ut. Kanske i linköping denna helg? får se, skulle vara kul. (; Annars blir det Palace.. Jag vill bara ha kul!

Love/S´

I´m in love

Ojoj, mitt liv är så intressant just nu. Inte. Tycker bara det är skola, skola och skola under vardagarna och efter det direkt hem. Måste blir lite mer spännande tycker jag som helgerna är. Har haft massa underbara helger under sommaren. Vill ha mer. De absolut roligaste helgenra har vart de senaste, tjejerna och dansgolvet med massa ögongodis på. (;

Idag har jag vart i skolan från 8-17, ganska jobbigt alltså. Är såå himla trött idag bilr det att lägga sig 22.22 så jag orkar plugga matte hela dagen imorogn :/ Fast snart är det helg. Är "ledig" på fredag så jag ska vara hemma och läsa lite i min teknik bok. Ska passa också passa på att rida lite om det är fint väder. Hoppas hon är pigg min aradis så det blir lite fart i det hela.  Just nu sitter jag och lyssar på Jason Mraz (Spelar sönder hans låtar) , älskar hans röst, så himla fin. I´m in love!  " ... Baby we could rock the night alone..We could be the talk across the town ... ".

Kan ju berätta att min vecka började med Teknik en heldag, väldigt segt. Tisdag var det matte och idag har vi haft logistik hela dagen. Ojojoj, vad segt det är att sitta hela dagen. Har haft mina kortskaftade skor på mig idag med klackar, aj, mina fötter :P men bara att vänja sig det ska bli mina höstskor. Vill man vara fin får man lida pin. Det är det värt absolut, de är SÅ fina.

Helgen då? ehm, Palace? Kräftskiva? vet inte eller ta det lungt? ... tar det som det kommer. Vet att jag kommer att använda min förmåga att göra bra val. Min helg kommer att bli super hur som helst (:  Bye så länge.

Love/S´

En riktigt bra en

Haft en superduper helg igen, hur lyckas vi jämt så bra tjejor?

I fredags var jag och niclas på stan. Köpte ett par byxor i den butik som vi igentligen inte skulle gå in i för att det inte fanns någonting bra där. Tur att vi gjorde det i alla fall.. Efter stan åkte vi ut till landet och hyrde lite filmer. Fredagkvällen slutade med tacos och film.

Lördagen var höjdpunken för helgen. För första gången på hur länge som helst (känns det som) fick jag sova ut och vakna utan alkohol i kroppen. Efter att ha suttit och funderat på vad jag skulle ha på mig på kvällen gick jag ut och pysslade med hästarna. Red en sväng med Aradis och det gick så bra, Inga bråk hade vi. Efter ridningen började jag göra mig iordning inför kvällen. Tack vare att jag började så tidigt fick jag sitta och fördriva tiden vid datorn, hatar verkligen att vänta. Men vid halv 8 tog jag bilen till husby där Martin plockade upp mig och skjutsade mig till Jossan. Hos Jossan började förfesten direkt med SingStar. (GÙ VAD VI ÄR BRA PÅ DET) ha. Timmarna där gick fort, synd :/. Sen var det trappan som gällde. Till en början var det stelt men efter att människor börjat sörpla i sig lite alkohol blev det kul! Riktigt riktigt trevligt på dansgolvet! (: Timmarna där gick även föör fort.

Söndagsmorgonen vaknade jag hemma vid 8 tiden då jag gick ut med Engla och gav henne mat. Var så himla trött att jag lämnade Engla hos mamma och gick för att lägga mig igen, sov till 12.00. Idag har jag städat och gjort fint i rummet. Har även hyrt 2 filmer till som jag och lillebrors tjej tittat på. Eller har bara sett 1 än men ska se den andra alldeles snart. Sen är det nog sovdags, matte dag imorogn 8-15, usch.

Slutresultat: Helgen har vart skit bra!

Love/S´

image7

Dricka + Dans = Dö skoj


Det är så sant så. Längtar så himla mycket tills imorgon. Är lite sugen idag men måste sova ut någongång. Men som sagt imorogn blir det utgång. Förfest med Jossan och Eme med company? Vet inte riktigt vad de planerat men kul blir det säkert. (Det blir vad man gör det till) Efter förfesten blir det att kanske möta upp klasskompisarna och sedan vidare till trappan och skaka lite på rumpan. Ha. Dansa ska göras i alla fall.. Det är ett måste för en superduper kväll.

Ikväll blir det en lugn kväll. Niclas kommer hit så vi ska bara ta det lungt. Vi har hyrt Turistas och Linas kvällsdagbok (Var pillar man? Vart gnuggar man? Vad är en mänsklig batong? HAHA) Blir lite tacos också, typiskt att man redan ätit idag så kommer mamma och pappa hem och börjar laga tacos det är ju himlans gott alltså. Måste nog ta lite. (:

Jaaa, juste köpte nya byxor idag. Är så himla nöjd. Har nog aldrig haft ett par byxor som suttit så bra. Älskar fickorna, de sitter lite nedanför rumpan, jätte snyggt. Nöjd, nöjd, nöjd....

Love/S´

Moi


Ville bara visa hur fin jag var i håret idag. Tog mig en timme och locka det resltatet var jätte fint under förmiddagen. Under eftermiddagen blev lockarna lite mer raka men det var fint ändå! :D Så himla nöjd!

image6

Måste också säga att jag måste köpa jeans i helgen. Vill ha nya jeans och nya skor, vill ha så mycket.
Finns det någon möjlighet att jag kan få allt jag vill ha?

Love/S´

lite vildare lite bättre


Den nya förbättrade Sandra? Jo roligare har jag ialla fall. Ska snart beställa tid för fixning av håret. Blir nog att ha kvar min blonda färg trivs jätte bra med den. Funderar på att klippa lugg :/ törs jag göra det? Får se vad det blir kanske bara toppning och nya slingor så man känner sig lite snyggare på huvudet.

Igår skickade jag in min studie försäkran till Csn får se när pengarna kommer in. Hoppas till helgen så jag kan bygga lådbil och besöka trappan. Sista helgen tillsammans med Jossan samtidigt som det är sista helgen med Nolle-P. Ehmm, hur ska jag göra? Vill ju göra båda. Fredag är det i alla fall sektionskamp och då är jag med i lådbilsverkstan, hah. Lördag är absolut sista dagen som Nolla då ska jag till trappan och dansa järnet, hoppas jag har hinnut vara hos frisan då.

Jaha, vad gör sandra hemma så här tidigt då? Jo, idag slutade vi tidigare. Så himla skönt att sluta tidigt men måste ändå plugga. Teknik, Matte och Logistik. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Matten är tråkigast så det sparar jag nog till sist. Men innan jag börjar plugga ska jag ringa vetrinären och beställa tid till vaccination åt Engla. Ska också beställa tid till frisören åt mig själv.

Måste också säga att jag är så himla glad för mina val jag gjort. Börjat studera, stå på egna ben och skaffat mig en vän för livet. Är så himla lycklig. NU tack och hej!

Love /S´

image5

zZZzz


Gú vad trött jag var imorse. Usch somnade nästan under lektionen. Var på Otten igår tillsammans med andra universitets studenter, var riktigt kul alltså. Jossan och Eme tittade med förbi, de såg ut att ha trevligt de med (; Kom hem vid 02 inatt och var i skolan 08.00 imorse. Jag är så himla duktig. Ikväll blir det att gå och lägga sig tidigt så jag orkar upp imorgonbitti. För övrigt ska jag bara ta det lungt ikväll, läsa lite teknik och bada.

Imorogn blir det Munchen Hoben? Nja, får se skulle vara SÅ kul men är SÅÅ himla trött. Om jag ska orka festa fredag och lördag måste jag få sova ut lite. Annars åker jag bara hem imorogn och pysslar om mina små djur här hemma.

Kom på att jag inte skrivit om min händelserika helg. Den innehöll party och party. Fredag och lördag. Fredag var vi ute på landet hos Martin, väldigt trevligt. Lördag var jag på förfest med Jossan, Eme och effi hos en av deras vänner. Efter det var det dags för Hawaii party. FY VAD KUL DET VAR. Pratade med trevligt folk och dansade massor. Har en känsla som säger mig att jag kommer att trivas så himla bra på universitetet. ;D

´Puss Hejdå bejbs /S´

Moving on, it's my time


Idag börjar mitt nya liv. Mitt liv där jag ska stå på egna ben. Leva mitt eget liv. Det gör ont men jag kommer alltid att finnas här för dig vännen ifall det är något.

Ikväll blir det avskedsfest och Hawaiiparty som jag nämnde i gårdagens blogg. Festen igår var faktist riktigt trevlig. Jätte god mat, mums. Dessutom trevligt folk. Synd att det tar slut så fort när man har kul. Snart åker Jossan till England och då kommer det aldrig att bli dessamma iaf inte de närmaste 6 månaderna.

Ikväll då? Det blir kul. JAJA, klart det blir om inte så letar jag upp förfestsfolket och fortsätter kvällen med dem (: Ne nu är det dags för en dusch så man känner sig lite fräschare.

Puss&Kram folket /S´

Today 17/8-07

Morgonpigg idag. Om 25 minuter ska jag åka till husby för att sedan åka därifrån med Niclas in till stan. Han börjar skolan idag vid 11. Själv börjar jag 9 då börjas dagen med teknik en kurs som startar idag. När den lektionen är slut beräknas klockan vara 12.00 då är det lunch. Vet fortfarande inte vad jag ska äta till lunch, funderar på frukt ska ändå han runt 14.30. Efter lunchen har jag 2 timmars matte, usch vad det är segt, matte 5 dagar i veckan :/  

När skolan är slut ska jag ta mig hemåt för att sova någon timme. Sen är det dags för en dusch och sen att sminka sig. Kanske titta lite på tv och möjligtvis sitta framför datorn en stund. Vid 18.30-19.00 kommer förmodligen Jossan, eme och effi att dyka upp här hemma hos mig. Blir inte någon längre stund här utan tror att vi åker till Martin där det ska grillas och festas. Hoppas verkligen att jag hinner att sova en stund så jag orkar med allt bus ikväll.

BYe Boys and Girls /

- 3 S;en

Sova, Studera, Saftkalas, thats my life.

Denna vecka har jag tillbringat i skolan, tro det eller ej började i tisdags. Har träffat jätte trevliga människor och lärt mig en hel del redan. Mycket fest blir det med, iaf i helgen och nästa vecka. Fy vad det ska bli kul, ser verkligen fram emot det, en massa fest! Idag har jag som sagt vart i skolan. Började 8.00 imorse med 4 timmars matte sen slutade jag typ. hi. Nu sitte jag hemma helt upprymd över att torsdagen snart är över och fredagen närmar sig. Ser oftast alltid fram emot fredagarna inte bara för att jag börjat skolan utan för att jag ska träffa Jossan, Eme, Effie och company, party igen. Imorgon blir det grillning hos Martin ute på landet blir säkert jätte trevligt med med många skratt. Har blivit många trevliga kvällar tillsammans. Bäst att ta vara på tiden medans den ännu finns kvar..

Lördagen ser jag faktist också fram emot då är det dags för HAWAIIPARTY med klassen och många fler från Linköpings Universitet. Blir badkläder och snidiga shorts (: Hoppas så himla mycket på ett skumparty snart OM inte det blir av så blir det cypern nästa sommar. Jag vill ha skumparty!

Usch, vad jag mår bra idag, FÖR SNART ÄR DET FREDAG! Jag sitter i min lilla bubbla och alla problem är utanför, nu mår jag bra dock lite hungrig. Ikväll ska jag ut och rida med grannflickan. Var ett tag sen det... Sen är det nog sent och Sandra måste gå och sussa är så himla trött nu när jag måste gå upp så tidigt varje dag. Ska försöka sova ett tag nu så jag orkar vara glad och livlig imorgon för det vill vi väl? (:

Bye baby! /S´

Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same



dåvardetdagsigen


Jaha imorgon börjar man skolan igen då. Vaddå nervös, nä eller jo. JO lite nervös är jag mest över vad det kommer att vara för folk. men det kommer att bli bra, säkert. (o_O) Får se hur de första två veckorna blir. fest? mihi, hoppas det.

Helgen har vart bra för det mesta. Fredag blev party med för mycket alkohol. Ha. Lördag spenderade jag i soffan. Söndagen blev en djur dag. Tog hand om mina söta små hundar och var och myste lite med hästarna. Idag ska jag förbereda mig inför skolan imorgon måste fylla i en massa blanketter som igentligen redan skulle vara inskickade. Typiskt mig att göra allt i sista minuten.

Längtar till nästa helg då man är ledig och kan träffa flickorna. Kanske lite mer fest eller bada? hi. Jag älskar er så himla mycket flickor. Ni GÖR mina dagar speciellt fredag/lördag. Haha. Vad ska jag ta mig till när vi splittras? Måste ha långa telefonsamtal och vi som blir kvar här i norrköping vilket är jag och Eme vi får ha många filmkvällar tills de övriga kommer hem.

Ne nu måste jag förtsätta lite med mina lappar. Får se vad som görs i veckan. Skola blir det ialla fall annars vet jag inte. Lite shopping kanske? mmmmm kanske... (:

Love /S´


usch


Tappar greppet, mister kontrollen, slits mellan olika val, vad ska jag göra?

I LOVE MY FRIENDS

Vad skulle jag ta mig till utan er? Fyfan vad tråkigt livet skulle vara. Senaste tiden har vi haft så himla kul ihop. Önskar att vi alla skulle stanna i Norrköping så ni alltid skulle kunna göra mitt liv så himla spännande. Hur som helst... Igår var lycket, eller? Jodå, Först stan där jag hittade ett linne, sååååå himla fint blev kär direkt. Sedan gick jag och Eme till Jossan där gjorde vi oss iordning för en kväll ute på stan. Vi åt, lockade håret, sminkade oss och körde Sing Star, väldigt roligt. Sen bar det av på förfest där vi kanske stannade lite för länge men det var ju kul ändå. Sen gick vi ner till Palace (VILKA HEMSKA SKAVSÅR JAG FICK) men det gick att danska med tre plåster på varje fot och lite alkohol i kroppen! Dansa går alltid med rätt personer! När Palace stängde vandrade vi till Max och åt lite mat (som under hemfärden kom upp igen) haha. Efter max var det dags att bada i Ensjön. Det var riktigt skönt faktist men frös aningen på vägen hem. USCH! Fick ta en riktig varm dusch när jag kom hem.

Ingen baksmälla idag inte. Så himla skönt att jag är ffri från sånt. Idag ska jag åka och bada och sola, vill ha lite bikiniränder innan jag börjar skolan. Ska försöka lura med Lillebror och hans flickvän, mhoha. Just nu sitter jag och lyssnar på min favorit låt just nu, älskar den så mycket.

Katharine McPhee - Everywhere I Go

It?s funny how you think you really know yourself
Like you would never lose yourself to someone else
And I was up to thinking it was all about you and me
Silly silly me
I should have never listened to a word you said
But I was always giving in to promises
I never should have gone for, I should never long for you no matter how hard it gets
And I want this to be over
I so want this to be through
In the end somehow it always comes back to you

Cause everywhere I go
No matter what I do boy
I just can?t get you out of my head
So it annoys me
(You wasn?t man enough)
To come and tell me
(That I was never the one)
Like you said I was
(You could have told someone)
You knew you didn?t love me anymore

If you had only told me how you really felt
I could have put my feelings into someone else
But I was busy thinking I was where I was supposed to be
Silly silly me
But there was something ?bout you that I couldn?t resist
Can?t put my finger on it but whatever it is
I never should have stood for it
I know you?re no good for me
And that?s the way it is

And I want it to be over
I so want it to be through
In the end somehow it always comes back to you
[Everywhere I Go lyrics on http://www.metrolyrics.com]

Cause everywhere I go
No matter what I do boy
I just can?t get you out of my head
So it annoys me
(You wasn?t man enough)
To come and tell me
(That I was never the one)
Like you said I was
(You could have told someone)
You knew you didn?t love me anymore

I tell myself
Get over you
It?s over right
right thing to do
And just when I thought I was done
You pull me in for another run
I can?t take this
Won?t take this
Can?t do this
i Won?t do it
Even if I know in the end somehow it always comes back to you

Cause everywhere I go
No matter what I do boy
I just can?t get you out of my head
So it annoys me
(You wasn?t man enough)
To come and tell me
(That I was never the one)
Like you said I was
(You could have told someone)
You knew you didn?t love me anymore


PARTY

Strax bär det av till stan ska träffa Eme på stan, MÅSTE hitta en tröjja att ha på mig ikväll. Sen får vi skjuts till Jossan där förfesten börjar med Sing star och bus. Förhoppningsvis blir det väl att besöka Palace eller Otten senare på kvällen. Vi kommer att ha såå kul! (: LALALA..


Cause everywhere I go
No matter what I do boy
I just can?t get you out of my head ..


Bye Babies! /s´

Skogen och bad


I måndags kom mina små kusnier till mig. Dagen började med bad i Skiren, riktigt skönt faktist när man väl kom i. Efter ett par timmar i badet begav vi oss hem där maten stod klar. Eftermiddagen spenderade vi hos hästarna. Vi borstade, fixade staket och slutligen tog vi en sväng med Gillyr.

Eftersom det var så soligt i tisdags passade jag på att sola en stund. Blev inte så brun men det var såå skönt att bara ligga i solen och mysa med Engla. Vid tre snåret traskade jag, Natta, TIna och lisa iväg till skogen som ligger några hundra meter bort. Vårt mål var att hitta kantareller vilket vi gjorde. Vi fyllde ca 3 stycker 2literspåsar men svamp.

Min dag idag började med att niclas gjorde frukost år mig, så himla snällt. Sen bar det ut med Engla så hon fick göra sitt. När kusinerna åkt gick jag och la mig på soffan och tänkte sova i 10 minuter men det blev snarare 2 timmar. Skulle vart kul att åka in på Rix fm festivalen men är så himla trött. (förlåt mig tjejer får ta igen det på fredag) Nu är det dags att se på Step up och äta chips (:

Byebye små vänner..

3/8 - 4/8 -07

Har haft en superduper trevlig helg även fast den inte vart som planerat. I fredags skulle jag igentligen åkt och hämtat my beloved dog, Engla men så vart det inte. Eftersom min kära pojkvän inte befan sig hemma heller så bestämde jag mig för att träffa mina underbara vänner som alltid ställer upp och gör mitt liv mycket intressantare. Fredag kvällen slutade med att jag, Jossan, Eme, Effi och martin med vännner hamnade ute på krogen. VÄLDIGT TREVLIGT. Vi började på Bishop och vandrade sedan vidare till Cromwell i hopp om mycket dans på dansgolvet. Festandet slutade med mycket prat och många skratt hemma hos en av martins vänner.

Efter många timmars nattsömn *NOT* var det dags att åka och hämta Engla. Under bildresan dit sov jag ett par minuter och på vägen hem satt jag och sysselsatte Engla. Hon är en riktig buse! Idag har jag spenderat all min tid till Engla. Vi har sovit, ätit och busat. Nu ska vi gå och sova för vi är nog lika genom trötta båda två. Hur jag jag kunna motstå att ta upp henne i sängen när hon ligger och gnyr? ( 0_o )







Hejdå Sötnosar! /S´


Ingen Engla idag inte

Fick inte hem min lilla Engla idag inte. Kennel uppfödarens vetrinär som skulle gjort valpbesiktningen igår bestämde sig för att komma idag istället. Så imorgon mellan 11-12 får jag hålla min Engla i famnen.

Idag har jag för övrigt inte gjort något speciellt. Min morogn började med att jag gick och tittade till hästarna och sedan åt jag frukost. Sedan satte jag igång och hjälpte pappa att renovera över våningen. Jag var så duktig, slipade flera väggar och såg till att det vart städat efteråt. Sedan var det dags för charlies tandstensborttagning. Det var svårt vill jag lova! Fick hålla på ett bra tag och skrapa hans tänder, han var inte direkt samarbetsvillig heller. Men efter många OM och MEN så vart jag klar.

Eftersom jag inte fick hem Engla idag som planerat blir det nog att hitta på någonting. Funderar på att ringa Towe och kolla om hon vill hitta på något. Om inte så blir det att vara hemma och mysa med Pelle (vår kattunge, SÖTAST I VÄRLDEN).  NU ska jag äta ialla fall..

PUSS&KRAM /S´



Skapat blogg


Jaha, då har man skapat en blogg då. Måste ju ha en egen när jag ändå håller på att läsa mina vänners bloggar (:

Det här är jag, Sandra.




Vet inte vad jag ska skriva idag så jag börjar skriva i min blogg imorgon då jag hämtat hem min Engla. Engla är min älskade lilla Cavaliervalp som får komma hem imrogn då hon är 8 veckor gammal.

Bye Bye Babies!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0