Nöjd, så nöjd!


Dagen började som den värsta dagen EVER! Engla väckte mig 6.30 och vart tvungen att gå ut och gå med henne. Gav henne mat och hoppade i säng igen, sov till 11.00 ungefär. Såg solstrålarna kika in i rummet och bestämde mig för en långpromenad idag igen, fast inte direkt. Gick ned och åt frukost till ett avsnitt Ugly Betty som edan följde av flera avsnitt. Sedan tog jag en promenad med vovvarna i det härliga vädret. De var så duktiga idag, det är inte lätt att gå med tre hundar i koppel om de inte sköter sig.

Fick en tokig idé idag. Kände bara att jag var tvungen att göra någonting med mitt hår så på vägen till Niclas stannade jag och köpte hårfärg. Gjorde slingor och blekte håret. Man ser ingen större skillnad men det känns fräschare. Man kanske ser en större skillnad imorgon när håret är helt torrt.

Ikväll blir det att packa och kolla på ett par Ugly Betty avsnitt. Imorgon bär det av till jobbet för introduktion och sedan till gripen där det är 90-tals PARTEY! YEJ!

Love/S´

YES!


Yesbox idag är det min dag. Kunde nog inte önskat mig en bättre dag. Känns verkligen som att allt ordnar upp sig för mig nu efter ett par tråkiga månader. Men måste säga att jag kämpat riktigt hårt för det jag vill ha och det lönar sig, det märker jag nu.

Jag sa ju till er igår att jag skulle göra någonting vettigt idag och det har jaga gjort. Efter en sväng på stan åkte jag hem och övertalade Sebbe med flickvän att gå ut och gå med mig. Vi tog en relativt lång sväng med hundarna. Både hundarna och jag behövde den promenaden. Kunde inte klaga på vädret heller, vilken sol det var idag. Mitt under promenaden fick jag ett telefonsamtal vilket gjorde min dag ännu bättre, eller BÄST. Jag har fått JOBB! Ska nog gå en promenad imorgon också, vem vet det kanske händer någonting mer bra då.

Just nu sitter jag och vätar på att CSI ska börja. Sitter även och funderar på vad jag ska ha på mig på lördag. Ska på 90-tals fest. Om någon känner sig manad att följa med är det bara slå en plingeling. 

Love/S´

Vad har arbetslösheten gjort med mig?


Jag har ingenting nytt att skriva. Skriver mest för att ha något att göra, sitter nämligen och väntar på att niclas ska komma hem från träningen. Jag satt hemma och funderade på om jag skulle ta med min dator men bestämde mig för att ha en datafri kväll och bara försöka umgås med pojkvännen min. (sitter på Niclas bärbara nu) Det är bara så typiskt bara för att jag inte har med mig min dator med alla Ugly Betty avsnitt på måste jag säkert vänta länge. Har sett hela säsong 1, den är riktigt bra. Jag är en såån geek.

Idag har jag, förutom sett ett par Ugly Betty avsnitt varit inne i stan på en intervju. Den gick bra, hoppas jag, det känns så. En del av er kommer säkert tycka att jag är tokig men jag längtar verkligen på att få något att göra under dagarna. Nu känns det som att jag sitter i soffan och mumsar i mig en massa glass och godis hela dagarna. Kanske bör ta tag i träningen snart? Det var ju ett tag sedan. Det behövs NU!

Ja imorgon har jag gett mitt ord på att jag ska städa mitt rum, ORDENTLIGT. Det blir säkert en ordentlig cleaning av golvet och sedan är det klart. Sen ska jag se resten av säsong 2 av Ugly Betty. Ska försöka göra någonting vettigt av min dag också så nu LOVAR jag er att jag ska ut och gå imorgon eller träna på vår träningscykel. Vilket jag väljer beror helt på vädret. Berättar imorgon hur det gick.

Love/S´

Solsken, solsken, solsken..

Oj vad det går uppför för mig. Den sista veckan har verkligen varit en bra vecka. Har varit hyper social, shoppat, vart på intervju, fått besked om fler intervjutider, träffat gamla vänner och bekanta, vart med Niclas, vart med om festligheter, fått dansa och haft ett toppen humör. Hum, kan det bli bättre?

I fredags vart det mys. Var hemma med niclas och kollade på film. Minns inte så mycket från fredagen faktist. Kollade ialla fall klart på Greek säsong 1. JÄTTE BRA! Väntar nu på att Säsong 2 av Hdden palms, Gossip Girl och Greek ska släppas. Läängtar!

I lördgs var en annorlunda och spännande dag. Vaknade ganska sent gick ut med hundarna, Harry fick springa löst och det gick jätte bra. Han är så söt när han spriger fritt med sina korta ben. Efter promenaden hoppade jag  duschen och gkorde iordning mig inför kvällens festligheter. Niclas skjutsade mig över färjan dr Vickan och Lalle hämtade mig. Sedan bar det av till Vickan. Kom ganska tidigt till Vickan så fick vänta på att resterade människor skulle komma. Tiden gick fort där vi väntade med drickat, tilltugg och tjejsnack. När klockan slog 20.00 erövrade vi sofforna framför melodifestivalen, eller igentligen var väl ingen så intresserad av melodierna det var Bjön Gustavsson som lockade. Han är bara SÅ bra! Lagom efter att melodifestivalen slutat var alla där. Kul att träffa massa folk som man inte sett på cirka 2 år, om inte mer. Lagom runda om fötterna gav vi oss senare på kvällen iväg till stan där vi landade på Cromwells. SÅ himla kul, mycket dans och MASSOR av trevligt folk! Gu vilken bra kväll.

Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade utan baksmälla så var ganska snabbt uppe på fötterna. Åkte in till stan med Niclas för att fira hans syster som fyller år imorgon. hmm. Men men, det var trevligt ialla fall. Efteråt åkte jag och Niclas och åt Pizza, mumma.

Min helg har varit toppen, vill ha fler sådana!

Love/S´

En toppen dag


Idag har varit en kanon dag. Vaknade och var lite seg men drog mig upp relativt tidigt ialla fall. Gick ut med Engla och satte mig sedan vid datorn. Kollade på Super sugen, många säger att den är bra men INTE. Jag tycker den var dålig, ialla fall slutet på filmen. Den var så förutsägbar. Åkte ialla fall till staden senare under dagen. Var på En intervju och det kändes helt okej. Tror det gick bra. Efter det gick jag på stan. Impulsköpte en tunika och ett skärp som jag tänkte ha på mig i helgen. Täkte nog ta en sväng på krogen minsann. Jag får ju ine glömma bort hur man dansar. Men ialla fall efter stan plockade jag upp mamma och Mickis och sedan åkte vi hem.

Ikväll ska jag nog kolla på filmen Försoning. Har velat se den länge nu. Hoppas den lever upp till mina förväntningar. Har ganska höga förväntningar på dden ara för att kiera Nightly är med i den. Hon är en toppen skådis.

Love/S´

Efter regnet kommer solsken


Måndag: Igår hade jag en toppen dag. Vaknade med niclas vid min sida och vi åt frukost ihop i lugn och ro. Det var så himla skönt att ha sällskap vid frukostbordet att jag faktist hade aptit. Efter frukosten hoppade vi i duschen och åkte in mot stan. Niclas skulle till sin praktikplats och jag skulle på stan och fixa lite saker. Stannade till på pappas jobb och plockade upp mina små kusiner som sällskapade mig på stan. Vi bytte niclas skor som illa nog sprack när han stoppade i foten i skon. Vi gick och köpte nagellack och sedan köpte vi en massa frukt och gott. Efter besöket i stan åkte vi och plockade upp faster och åkte hem till dom, ut till ågelsjön. Älskar deras hus, oj, jag är kär i det. Hemma hos faster lagade vi mat och sedan spelade vi kort och mös med fruktfat. En social dag, mimtt huvud var helt slut, somnade så fort jag lade det på kudden.

Tisdag: Vaknade 7.30 av att Eros (min fasters rottis) nosade mig i örat och började krafsa på mig. Han är en liten hund i en stor förpackning, men det vet han inte. Vaknade ialla fall tidigt för att jag skulle skjutsa min oturs faster till sjukan för idag var hennes stora dag, hon skulle ta bort gipset från benet. Väl på sjukan fick vi springa fram och tillbaka från den ena avdelningen till den andra. Satt på sjukan hela förmiddagen och andades in all sjuk lukt, blä. Men men, skjutsade hem faster med barn och hämtade upp Niclas. Vi åkte ner till kontor AB där de lyckades laga min mobil som fått sig ett spratt. Det visade sig att mjukvaran i mobilen hade hängt sig. Åkte hem därefter och åt en jätte god mat, gjord av Niclas, han lyckas alltid med maten. Det var min dag. Nu sitter jag här och gör ingenting är himla utmattad så det blir nog läggdags snart. 

Imorgon blir det av till staden igen. Hoppas på en bra onsdag!

Love/S´ 

Tystnaden gör mig tokig


Ja, nu sitter man här själv, igen. Ännu en dag i ensamheten har passerat. Är så hilma trött på att vara själv, det är så jäkla tråkigt. Hmm och inte skyndar man sig hem heller. Nae, inge fara ni behöver inte skynda er för ni har inget socialt behov att göra efter en dag på jobbet eller vart ni nu är. Sen finns det ju dom som inte ens gör sig besväret att höra av sig. Och de som hör av sig, som man minst anade skulle höra av sig befnner sig inte ens i Sverige. Tur att man har Sociala planer inför nästa vecka annars skulle jag nog bli tokig.

Love/S´

upptagen tjej söker sällskap

Jag är en tjej som inte har någonting att göra under dagarna, förtillfället. Mina dagar består just nu av att sitta vid tv:n eller datorn och jag väntar gärna med att äta tills någon kommer hem för at jag tycker att det är tråkigt att äta själv. Söker lite spänning i min vardag..

Söker någon som vill hålla mig sällskap under dagarna. Sällskapet ska anlända vid frukost och åka när någon kommer hem. Sällskapet ska ha tillgång till bil eftersom jag bor mitt ute i ingenstans. Du ska vara social och rolig att vara med. Ett plus är om du är påhittig och kan laga mat.  ( ? )

Love/S´

Kalas, mys och framtiden.

Jag skulle vilja skriva oftare i bloggen men då skulle ni sluta att läsa den tillslut för att det alltid står samma saker. Under mina dagar händer inget speciellt, jag är hemma, söker arbete, kollar på tv och tar hand om hundarna. I helgen har det inte heller hänt speciellt mycket. I fredags fm var jag hemma och gjorde ingenting som vanligt. På eftermiddagen åkte jag, niclas, mamma och pappa till IKEA och hämtade min födelsedagspresent, en soffa. Vart inte som jag tänkt mig från början, det vat bättre. Valde ut en svart skinsoffa, 2-sits, fin fin. Åkte hem och möblerade lite i rummet och gick och la mig.

Under lördagen kom moster, mormor och morfar hit och åt tårta. Lördagen gick jätte fort, kommer ine ens ihåg vad jag gjorde. Var social och åt en massa kakor. Var prat om en resa till London men den verkar inte bli av, tråkigt tycker jag. Skulle göra mig gott att komma iväg och ha lite kul, men men..

Igår var en mys dag. Jag och niclas spenderade hela dagen i soffan och kollade på tv. Senare på kvällen åkte vi hem till niclas där vi såg Singing Bee och På smällen sen var det lägg dags.

Idag händer inget speciellt som vanligt. Kollar lite lediga jobb och intressanta utbildningar. Kanske ska läsa en distans utbildning, Färg, form och inredning eller någon ekonomilinje. Det är nog en intressant linje, dessutom kan man kanske ha ett jobb vid sidan av.

Nej, nu är det dags att göra någonting..


Love/S´

Min elskling
image32

Systemet näästa!


Jaha, då var man 20 nu då. Nu har jag passerat tonåren. Känns inget annorlunda än det gjorde igår. Misstänker att det behöver ligga och smälta ett tag, kanske måste besöka systemet innan man riktigt känner att man är ett år äldre. Får se om det blir utgång på fredag. Det beror på hur sent det blir, ska nämligen hämta min födelsedagspresent från Ikea, en soffa. Men misstänker att det bli utgång, vill gärna ut och dansa :)

Love/S´

RSS 2.0