back on track

Den här veckan har varit både jobbig och bra. Jobbig på det sättet att jag har så himla mycket att göra i skolan. Bra på det sättet att jag har fått mitt liv tillbaka.

I mitt förra inlägg berättade jag om alla hemska inlämningsuppgifter. De är verkligen hemska jag har mardrömmar om matte tal som är omöjliga för mig att lösa. Innan jag precis vaknar ser jag matte tal så himla tydligt, det är som att jag verkligen repeterar när jag sover. Just nu är det så himla mycket att jag knappt hinner med mig själv. Imorgon blir det en till lång dag...

Det bästa sparar jag till sist. Det känns som allt håller på att lägga sig på sin plats i pusslet. Jag vet vart jag har mig själv och är inte osäker längre. Jag får spendera min tid tillsammans med dig, Niclas, det gör livet underbart.

Nu väntar man bara till julen. Hoppas den blir riktigt bra med en massa snö.

Love/S´

PANIK


usch, verkligen panik med alla sorters inlämningar nu. Under 1 ½ vecka framöver har vi 4 inlämningar och en tenta. En matte (muntlig redovsining), en matte tenta, en en projekt redovisning, en rapport som ska lämnas in och ytterligare en muntlig redovisning. Det är mycket att göra nu men tror att vi kommer att grejja det. Har räknat matte hela dagen idag så nu känns det snart som mitt huvud spricker av information/fakta/matte regler/lagar. Ska snart sätta mig och skrva på vår samhällsplanerings rapport, hoppas jag får ihop någonting vettigt till imorgon.

Imorgon är det samhällsplanering och fixa power point till vår redovisning vi ska ha på måndag/tisdag. Ska försöka hinna med ett par tal i matten också. Får se om jag måste plugga hela helgen eller om man hinner gå ut en sväng också. (: Det är ju alltid trevligt!

Näe nu måste jag sätta igång och skriva annars kommer jag att missa Bonde söker fru som börjar klockan 20. Det får inte missas! :D

Love/S´

<3


En puss på kinden betyder allt för mig. Förstår du hur lycklig du kan göra mig?

PUST


Har jag fått mitt liv tillbaka? Kan jag le igen? Vi pratar och skrattar tillsammans. Det är bra. Jag mår bra när jag vet att du mår bra. Att spendera min tid tillsammans med dig är det bästa för mig.

Veckan har vart jätte jobbig. Har haft massor med inlämningar, matteinlämning, hemtenta och en rapport. Har suttit hela veckan, det känns verkligen i kroppen. Har ont i svanken och svanskotan. I fredags släppte allt och jag kunde pusta ut igen det var så himla skönt att veta att allt var klart. Alla var på jätte bra humör i skolan. Det var riktigt mysigt att gå dit, prata och få skratta. Fredags kväll spenderade jag med niclas. Vi tittade på tv och drack julmust. Sen började vi titta på American Gangster men somnade efter halva filmen.

Var ute och red i torsdags också. Kände mig tvungen att slita mig från datorn och allt skrivande. Var ute med Anne och red, det var riktigt trevligt. Red dock Aradis för sista gången. Hon har nu flyttat till göteborg där hon ska säljas. Kommer att sakna mitt lilla troll, finare häst går inte att få tag på. <3

Idag har jag och niclas sett klart filmen vi började se i fredagskväll. Den är riktigt bra för att vara en sann historia, sevärd verkligen! Har även hunnit med att städa och plugga lite. Den här dagen har gått så himla fort, kanske för att jag fått vara med den jag helst av allt vill spendeta min tid med. Skulle igentligen gått ut ikväll för att fira att vi lämnat in alla inlämningar men har så svårt att komma hem. Det är hilma skönt att  vakna i sin egna säng dagen efter att man festat. Har dock haft en jätte mysig filmkväll istället. Jag och Engla har sett Evan den allsmäktige och ätit godis. mums..

Imorgon ska jag försöka hinna ut till hästarna. Ska försöka få niclas att rida med mig, på bus pojkarna. Tror dock inte att jag kommer lyckas övertala honom. Värt ett försök iallafall. Ska hinna med att plugga lite imorgon också. Få ihop det sista till vår efterstudie vi ska göra i projektet. Sen blir det lungt...

Nu ska jag åka och hämta min ögonsten.

/S´

en jävla jobbig macka


Kommer det inga bra dagar längre? Ena dagaen efter den andra och alla känns lika tunga och jobbiga. Det blir som en jälva jobbig dubbelmacka! Jag blir så arg, arg för att ingenting blir bra. För att jag går och känner så mycket men får ingenting tillbaka. Vad ska jag ta mig åt?

Idag har jag pluggat hela dagen. Jobbat på min hemtenta, gjorde en fråga på hela dagan, känner mig ur usel. Känns som bortkastad tid men hade ändå fått sitta den tiden någon annan dag. Har tittat lite på tv under kvällen. Har sett raise you´re voise också.

Imorgon är det skola igen och sen hem och göra lite hemtenta frågor igen. Måste se till att bli klar med dom imorgon för dom ska in på fredag. Funderar på att sktrunta i skolan och bara vara hemma och arbeta med frågorna så jag är säker p åatt jag hinner. ehm, vet inte...

/S´

en jobbig tid till


Nu kommer en svacka igen. Ska jag aldrig få sluta lida? Tårarna bara rinner och huvudvärken mellan ögonen kommer. Vill bara skrika, precis som emelie sa, vill bara lägga mig ner som en femåring och skrika och sparka på marken. Varför ska allt vara så svårt? Varför måste jag tänka så mycket? Varför måste jag vända och vrida på varenda liten detalj? VARFÖR KAN JAG INTE GÖRA DIG GLAD? Duger jag inte? De senaste dagarna har väl vart bra? Eller har jag bara inbillat mig det, för det är så jag vill att det ska vara?

Du kanske hade en dålig dag men måste den övergå på mig? Tack, för att du sabbade min dag. Tack för att jag fick sitta i skolan 5 timmar och bara vänta tills jag blev ensam och kunde gråta ut. Och ännu ett tack för att du ens bryr dig! 

Jag orkar inte mer, jag tappar lusten till allt. Vill inte äta för inget smakar, vill inte gå till skolan där tänker jag för mycket. Vill inte ha kul för det finns inget som är kul längre. Vill inte vakna, tiden går så sakta då.

Många frågor men inga svar.

/S`


pluggis


Idag har det vart en riktig pluggdag. Stannade hemma från skolan idag men har ändå suttit och pluggat. Tror jag fått mer gjort idag hemma en vad jag hade fått om jag hade gått till skolan. Är riktigt nöjd med min insatts idag. Vaknade vid 10.00 och kände att jag sovit bort hela mig dag så jag hämtade matteböckerna och började räkna. Satt med matten till 14.00 typ sen lunchade jag och tittade på tv ett tag. Sen satte jag mig vid datorn och började skriva på mina hemtenta frågor. Har skrivit klart en fråga nu är det bara åtta kvar. har tänkt göra en fråga per dag nu ända fram till inlämningen. Räknar med att bli klar några dagar innan så jag kan rätta lite fel eller skriva till om det saknas något de sista dagarna.

Snart ska jag gå ut och titta till hästarna. Nu har de flyttat till hagen bakom huset igen. Det är så himla skönt att ha dem så nära igen. Behöver bara ställa mig i fönstret och titta så alla hästarna är i hagen. De ser ut att må bra, bättre än i den andra hagen. Nu springer dom och leker. Det ser mysigt ut  när de skuttar över hagen. kommer sakna de små livet när de flyttar..

Ikväll blir det att försöka ränka några matte tal till. Måste kämpa nu inför nästa tenta som är i december. Sen blir det prisonbreak och sen tidigt i säng. Imorgon är det nya tag igen!

Love/S´

S ( L ) N

mitt hjärta älskar så det snart spricker


Ensam, Känslan som kommer krypande längst ryggraden. Känner mig så himla ensam, kan det ha att göra med höstvädret? Mörkt, deppigt. Sitter hemma och väntar på att någon ska komma hem. Är himla tråkigt här ensam. Är helt tomt bara jag finns här.

Vill att du ska vara här med mig. Tända ljusen, hålla om mig och mysa, sprida lite glädje över hösten utanför. Jag är glad tillsammans med dig men när du går utanför dörren blir allting tungt och jobbigt. Det är svårt att accptera att du helt enkelt inte känner likadant som jag.  Men jag är tacksom för det du ger mig, det är inte det, jag vill bara ha allt, precis som förr. Jag hoppas på det bästa, hoppas på oss igen. Om det inte blir så får jag blunda till de gamla studerna, de bra studerna vi haft tillsammans.

Alla hjärtans dag, bad med skum, fjällenresan, att få somna på ditt bröst, middagar, kryssning,  mysiga studer framför tv:n, Gran Canaria, Tunisien. Alla bra stunder ihop med dig. ingen av dem kommer jag att glömma. Vill tillbaka, tillbaka till ruta 1 när vi såg den vaggande handen och höll om varandra hela kvällen. När jag blundar och tänker på det blir jag helt varmt i kroppen, jag är tacksam för att jag fått uppleva dessa studer tillsammans med dig. När jag öppnar ögonen igen rinner tårarna nedför kinderna, vill återuppleva dom igen, tillsammans med dig! Är så himla rädd att förlora dig att jag ibland inte vet vart jag ska ta vägen.

Jag älskar dig så att jag snart spricker. jag vill visa dig hur mycket jag känner för dig men det går inte, inte än ialla fall, kanske aldrig. När du känner att du vill fortsätta, om du vill det, ska jag visa att ingen kan älska dig som jag gör. Jag tänker på dig hela tiden, jag kan inte sluta tänka på dig, det går bara inte. Du är världens bästa människa, du är speciell, finns ingen som du. Du är min ögonsten, min stjärna, min livslust.

Niclas Gustafsson, jag är din föralltid!

Love/Din

För dig gör jag allt


Konstigt att man är villig att offra så mycket för att få vara med någon?! För dig Niclas skulle jag återuppleva mitt liv igen och få vissa saker ogjorda. Går livet i repris efter döden? Jag tror det, jag hoppas det, har tyckt om mitt liv hittills, förutom just mitt beslut jag tog i slutet av sommaren. 

De senaste dagarna har vart underbara. Livet är så underbart när du finns här hos mig. Du kommer alltid att vara personen som gör mig lyckligast i hela världen. Ja, tillsammans med dig är jag världens lyckligaste flicka. Du är min trygghet, mitt allt, vad händer om jag förlorar dig? Vad kommer att hända med mig? Vill inte ens tänka på det..

När jag inte är med dig känns det ensamt, ingenting gör mig så glad som när jag är med dig. När jag är i skolan måste jag kämpa för att klara mig hela dagen.  Vill bara hem och vänta på att vi ses nästa gång eller ringer varandra. Hemma sover jag bort tiden så att den ska gå fortare tills du smyger in innanför dörren och upp till mig. Längtar efter dig, jämt, vill hålla om dig och känna att du håller om mig med..

Love/S`

image19


så var det dags igen


Nu är det väl på tiden att jag skriver. hur länge sen var det nu? 2 veckor? hmm, tiden går så fort jag hänger inte med. De två senaste veckorna har varit som en berg och dalbana. Mitt humör har har vart både på topp och besökt botten av ett svart hål. Förra veckan hann jag inte tänka så mycket. Jag och Eme jobbade hela helgen, var även på bio med niclas och såg 1408. Filmen var väl bra, lite utdragen dock. Räcker med att se trailern så har du i princip sett filmen. Den helgen var bra iallafall. Början av veckan var hemsk, hade ångest och kunde inte tänka på någonting bra. Allting var bara så himla dåligt hur jag än vände och vred på det. Men mot slutet på veckan blev det bättre.

I fredags var vi ute på palace. Kvällen började på gripen, det var trevligt. Träffade några nya ansikten. Som vanligt är alla så sega så jag och Eme gick till Palace i förväg. Det regnade när vi gick men tur var att gripen och palace ligger nära varandra. Vi hade tur i oturen när vi kom fram, det var kö och det regnade och vi hade inget paraply, tur igen så gick kön fort fram och vi var inne 10 min senare. Alla dansgolv var öppna så vi studsade omkring mellan dom. Vi höll oss dock mest på dansgolvet på nedreplanet, där var det roligast musik. Udda men skoj var det!

Lördagen blev en bakisdag. Skjutsade niclas till husby på "morgonen" och sen åkte jag hem igen, gick och la mig direkt när jag kom hem igen. Vaknade vid halv 3 och insåg att niclas snart skulle komma och hämta mig. Lördagkvällen skulle vi tillbring framför tv:n i husby. Jag gick upp och duschade Engla, nu är hon ren och fluffig, min mysvovve. Niclas kom och vi skjutsade Natte (lillebrors tjej) till bussen. sen köpte vi pizza och åkte hem och såg på die hard 4.

Idag är det söndag som vanligt är det en seg söndag. Sitter och funderar på vad jag ska göra? Har igentligen så himla mycket att göra men orkar inte ta tag i något. Borde göra matte, men det är tråkigt och jag fattar ingenting. Borde börja med mina hemtenta frågor, men orkar inte. Borde gå ut till hästarna, det ska jag göra senare. Vad orkar jag då? Jag vill bara EN sak, vara med dig.....

Love/S´

RSS 2.0