tenta, party och mys


Min helg har vart bra. Fredagen började med en tenta som dock gick åt skogen. Åkte hem efter den för att vila och göra mig iordning inför en super kväll. (vi skulle fira att vi gjort vår första tenta) Hamnade hos Lina vid 20.30, vi sjöng lite Singstar efter att förbrilt letat efter en speciell skartkontarkt eller vad de nu heter. Sedan kom resten av folket. Det var trevligt ialla fall. Som vanligt när vi ska ut så splittrades allihopa, några hamnade på palace, några på Hugo pch själv hamnade jag på otten tillsammans med Emelie och sofie. När vi kom dit var det inte alls mycket folk där, började tveka på om det skulle bli en toppen kväll. Efter någon ½ timme började folket att droppa in och kvällen slutade tidigt och lyckat. Åkte hem vid halv 2 och vaknade utvilad och icke bakfull dagen därpå.

Lördagen blev en slappar dag, nästan hela dagen. Var ute och red också, red hricki denna gång. Det var spännande, det var så länge sedan jag sat tpå honom att jag glömt hur hög han är om man jämför med gillyr eller aradis. Ridturen var jätte bra! Väl hemma igen blev det god mat och film. Jag, lillebror och natta såg på "andra sidan häcken" och "djävulen bär prada", båda filmerna var bra. Efter filmerna var jag så trött att jag gick och lade mig en stund efter någon timme ringde väckarklockan och det var dags att åka iväg och hämta niclas. Agerade alltså fyllechaffis också i lördags. Kom hem och lade mig igen efter att ha hämtat honom.

Söndagen var riktigt seg. Sov länge och låg sedan och drog mig typ halva dagen. Bestämde mig för att vara lite hurtig och åkte in och tränade lite. (har jätte träningsvärk idag) Nu är jag nöjd över mig själv när jag tagit tag i träningen. Under kvällen åkte jag till niclas och tittade på film. Många filmkvällar blir det...

Idag har jag tagit det lungt. Vart inne i stan och tittat på när småkusinerna hade ridlektion. Har glömt hur det var att rida på ridskola men usch vad jag tycker synd om hästarna. Stackars små krakar, barn är så himla elaka som sitter och drar hästarna i munnen. (Inte alla barn dock men många)

Love/S´

image18

go on and kiss the girl


my oh my
looks like the boys too shy
ain't gonna kiss the girl
sha la la la la la
ain't that sad?
it's such a shame
too bad...
you're gonna miss the girl

plugga, plugga, plugga



Den här delan av veckan som gått har nästan bara bestått av en massa matte plugg. Endast 2 dagar till tentan nu, ska plugga idag och ikväll med. imorogn blir det att gå och träna och göra något kul, ska låta allt smälta in i huvudet. Tror jag ska prova att gå på step up imorgon, det låter ju riktigt roligt. Behöver träningen, tidsfördriven, vill ha tentan gjort nu så jag slipper gå och vara nervös.  

______________________________________________________

Börjar vänja mig vid tanken på att förlora dig helt. Vill ta vara på all den tid jag kan få tillbringa tillsammans med dig. Livet är så underbart när du finns här hos mig. Ögonen är uttårkade, orkar inte gråta mer..

Love/S´

i miss you

Äventyret på trappan i lördags var riktigt roligt. Hade faktist kul ute även fast jag inte druckit en enda droppe. Kändes dock lite konstig att se alla dricka men inte dricka något själv. Men kul hade jag och det är väl det som räknas! (: Dansade heela natten låång! Gu vad det är roligt!

I söndags vart det en seg dag. Vaknade vid 9 och trodde jag var bakfull (?) hade ju inte druckit något... sickt. Gick ut med Engla och åt frukost sen gick jag och lade mig igen. sov till 14.00, gu vad skönt det var. Efter att ha sovit i 3 timmar åkte jag en sväng till niclas och pluggade lite. Kom hem lagom till kvällen, gick i duschen och sen gick jag och lade mig.

Idag har jag vart i skolan. Tog lite sovmorgon, det var inte planerat. satte klockan på 5.45 men gick upp 9.15 istället. Har typ ingen diciplin på mig själv, fick dåligt samvete för att jag inte satt och pluggade inför tentan. Åkte till skolan så fort jag kunde, var där vid 10.20. Var i skolan ända till 17.00 så samvetet släppte. Imorgon blir det att vara i skolan 8.00 till 17.00, måste verkligen plugga matte. Inte många dagar kvar till tentan nu!!! Nervös..mm.

Love/S`

I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cried
And the days feel like years when I'm alone

When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

We were made for each other
Out here forever
I know we were

I miss you

Avril Lavigne - When you´re Gone


äventyr


Igår träffade jag gamla klasskompisar. Det var trevligt. Hamnade först på förfest hos Lasse. Trevligt, trevligt. Andreas jag väntar på att du ska lägga upp fyllebilderna snart! (: Jag och Sandy började vandra ner mot Otten vid 23.30. Tog oss en halv timme? det är helt orimligt, från röda stan? Ne vad gjorde vi på vägen igentligen? Jaja, det var roligt ialla fall. Väl på Otten splittrades hela gänget. Hittade folk titt som tätt... Träffade ännu äldre klasskompisar från grundskolan! Kul att träffas sådär spontant, jätte kul verkligen! Stötte även på en gammal granne som såg ut att ha väldigt kul. haha, kunde inte sluta skratta när jag såg dig. Undrar om du kommer ihåg mig? vi hade väldigt kul ihop på dansgolvet.. Kvällen slutade bra. Massor av dans och trevligt folk, som vanligt (:

ikväll blir det att besöka trappan, denna gång nykter. Får se hur kvällen slutar, har aldrig vart ute nykter. men vem vet kanske har roligare än vad jag brukar ha. Kanske måste göras om fler gånger? der återstå att se inatt.

Nu måste jag sy dit de sista märkena på min overall... (: Har en känsla av att det kommer att bli skit skoj ikväll!

Love/S´

It's like you're a drug


Idag har jag vart hemma från skolan. Mådde jätte dåligt på morgonen, trodde inte jag skulle överleva dagen. Men efter att ha sett Englas små söta ögon kunde jag le igen. Gick ut med henne och satte mig sedan vid msn. Livet såg helt plötsligt mycket ljusare ut. Vet inte varför det känslan sköljde över mig. Bestämde mig för att åka in till stan och titta om det fanns några lediga lägenheter, vilket det fanns. Så imorgon ska jag ringa runt och titta om man kan få komma och titta på dom. Var även och solade, mest för att fördriva tiden tills jag skulle vara på trappan och hämta min kravall overall. Den är så mysig att ha på sig, så stoor och söt! mihi. har redan börjat fästa band och märken. När jag kom hem började jag att fundera igen. Fundera på bra och dåliga saker, men mest på dåliga. Efter att ha suttit med sällskap (msn folk) hela kvällen kände/känner jag mig mycket bättre igen. Jag är inte ensam trots allt.. (Fast jag ser gärna att jag får tillbringa mitt liv ihop med dig. Bara så synd att du inte vill desamma.)


Love/S´



It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you
It's like I can't think
Without you interrupting me
In my thoughts, in my dreams
You've taken over me
It's like I'm not me
It's like I'm not me

all i want is you

Har du en bra dag bör du sluta läsa redan nu...

Tårarna rinner, chocken kommer nu efter 1½ månad, vad fan har jag ställt till med? Jag har förlorat det bästa man kan ha, någon att dela allt med. Jag nekar inte till att jag haft en rolig tid under den månaden, men jag kunde ju haft båda två? Jag kunde haft allt? Jag har själv sumpat det och får leva med det men det är svårt. Svårare blir det när du "inte vet". Jag vill bara ha svar, JA eller NEJ? Ska det vara så svårt? Men i mina öron lät det idag som en klart NEJ. Jag kommer inte att få dig tillbaka helt enkelt.... Jag ville bara sätta mig och storgråta men jag kan inte visa mig svag inför dig det är ju trotts allt mitt fel att det är som det är just nu.

Vad ska jag ta mig till? Jag kan inte leva själv, jag måste ha någon att dela bra och dåliga stunder med. Jag behöver någon att älska som kan älska mig tillbaka. Dags att begrava gamla minnen, synd det för det är bra minnen men de måste bort ifall jag ska kunna leva vidare. I mitt huvud pågår "att komma över"-processen "JAG ÄLSKAR DIG INTE MER, JAG ÄLSKAR DIG INTE MER, JAG ÄLSKAR DIG INTE MER". Vad fan försöker jag lura? Men jag måste, jag måste lura mig själv... Nu är det dags att gå vidare, hitta någon som kan älska mig, jag behöver det.

Jag vill bara lägga mig ner och låta tåranra rinna tills jag somnar in och aldrig vaknar mer..

Now it´s my turn


Jag vill ha dig hos mig.
Jag vill dela mitt liv med dig.
Jag vill vara nära dig.
Jag vill höra din röst.
Jag vill känna dina händer.
Jag vill känna din hud mot min.
Jag vill ligga nära dig varje natt.
Jag vill känna dina läppar mot mina.
Jag vill höra dig viska mitt namn i örat.
Jag vill att du älskar bara mig.
Jag vill smeka din heta kropp.
Jag vill att du ska stanna hos mig för alltid.
Jag vill inte dela dig med någon.


Jag vill, kan jag få det?

rehab


Sanden rinner ur mina händer. Jag ska låta den rinna ur, eller? Jag har knappt någon sand kvar. Tryggheten försvinner, vad kommer att hända? När kommer jag att få ny sand att hålla i, krama om och veta att sanden alltid finns i mina händer. Jag behöver det för att det är min drog jag inte kan leva utan den. Jag behöver den, jag vet inte om jag känner mig själv utan den. Är det dags att ta in på rehab?..

helgen



Igår, fredag vart det en kväll ute tillsammans med flickorna. För min del var jag upp och hälsade på grabbsen som var uppe på en annan förfest. Det var trevligt, pratade, spelade spel och körde "jag har aldrig". Det gör jag nog inte om igen! Vill inte veta mer... Hamnade tillslut på Otten. Var meningen att vi skulle dra till Palace igentligen men så vart det ej. Otten var över mina förväntningar, hade jätte kul faktist. Massor med trevligt folk där.

Lördag. Mådde sådär när jag vaknade men det släppte efter lite friskluft och ytterligare 2 timmars sömn. Sen var det bara värma en panpizza och sedan dra sig ut till hästarna. Alla tre hästarna fick motioneras idag. Det gick superbra och superfort! Det var superkul! Älskar när hästarna är pigga och småbusiga.

Imorgon blir det att plugga. har en hel del matte att göra...

Love/S´

Can we bring yesterday back around
'cause I know how I feel about you now
I was dumb I was wrong
I let you down
But I know how I feel about you now


Tillägnat en vän


Jag har inte alls kännt dig länge ialla fall inte så bra som vi känner varandra idag. Du är den jag vänder mig till om någonting hänt, dåligt eller bra. Precis samma sak tror jag du gör, fast du kommer till mig, det hoppas jag ialla fall att du gör..

Du behöver inte känna dig ensam, du beöver inte känna att du inte är omtyckt eller att världen vänder dig ryggen. Jag kommer alltid att finnas här och försöka rycka upp dig, jag ska göra mitt bästa för att få dig att må bra, för det är väl det vänner är till för. För mig är du speciell, du är någon jag delar mina hemligheter med, någon jag kan skratta och ha kul ihop med, någon jag litar till 100 % på, någon jag aldrig skulle svika. Behöver du någon att prata med, gråta ut hos, skratta tillsammans med gör jag det mer än gärna tillsammans med dig.

Du vet nog vem du är.

Love to you/S´


som hundra gånger tidigare


Imorgon är det fredag. Måste säga att veckorna går så himla fort, det var ju nyss måndag? eller? Hinner inte göra någonting under veckorna. Det är bara massa plugg sen hem direkt och antingen plugga vidare eller sova. Idag blev det lite plugg efter skolan sen sov jag 2 timmar, det var skönt. Har inte riktigt hunnit sova ut efter förra helgens sena nätter. Den här helgen ska jag dock testa något "nytt". Ska ut redan imorgon och sen sova ut lördagen så kanske man är utvilad till nästa veckas plugg igen.

Som sagt imorogn blir det utgång. Blir att besöka Palace denna gång, det var länge sen, typ studentveckan eller nått. Hoppas på bra musik denna helg och lite roliga händelser förstås!

Love/S´

sötast i världen


Sitter och äter klementiner eller vad de heter så här års. De är så himla söta och goda. Engla sittre och tittar på, hon får smaka lite då och då. Hon är så himla söt när hon tittar med sina stora svarta ögon kan inte motstå henne! Nu tog klementinerna slut, hon är helt tokig... hon vill ha mer! Haha, hon är så söt när hon skäller, hon visar att hon är lite "sur". Engla är sötast i världen! Ska hämta en till klementin sen som vi ska dela på. Hon kommer att bli en tjockis.

Idag har jag vart jätte duktig, precis som igår. Pluggat en massa. Började dagen med opponering, som gick kanon. Sen var det lunch. Efter lunchen träffade jag projektgruppen och gick igenom lite frågor till vår enkät. Vid 14.00 kunde jag gå från skolan redan! (KORS I TAKET) Vad hemma vid 15.00 och började direkt renskriva protokollet som jag igentligen skulle renskrivit igår. Det gick fort och effektivt, skickade iväg det och gick ut med vovvarna. Pluggat lite matte och badat under kvällens gång. Senare sen blir det nog att sätta igång en film och försöka somna till den.

SNART ÄR DET HELG!

Love/S´

duktiga jag tittar fram


Oj vad jag har vart seriös idag. Började 8.30 med projektmöte som gick bra ska alldeles strax sätta mig och skriva protokellet från mötet. Sen var det föreläsning vid 9.00, föreläsningen handlade om något It-stöd för hemtjänsten ganska intressant ända tills efter rösta rasten. Vet inte vad som hände under den rasten men var så himla enormt trött, oj det var svårt att hålla ögenon öppna. Efter föreläsningen skulel vi diskutera. Jag, Malin och Sabbe kom fram till en hel del (massa upprepningar från föreläsningen) kändes inte som det gav så mycket. Sen var det lunch. Lunchade ihop med foffe och Jonas det var trevligt, Mc Donald´s blev det. Gick tillbaka till skolan vid 13.00 och hade äännu en föreläsning fast denna gång om Gruppdynamik. Jätte intressant föreläsning om hur man löser konflikter inom en grupp, vi kommer nog få användning för det i vår grupp. Föreläsningen slutade vid 15.00 då träffade jga min uppsatsgrupp. Vi började gå igenom hur vi skulle gå tillväga imorgon då vi ska ha opponering. Bli intressant det med, vill få det gjort så det är överstökat. Vid 16.00 gick jag till bilen träffade sandy påvägen, vad länge sen det var! Hade så mycket att prata om så vi bestämde att vi skulle ta och ses någon dag, kanske i helgen (:

Väl hemma gick jag och lade mig, fick powernappa idag. Sov 15 min sen var det bara att gå upp för att börja plugga. Ska läsa igenom alla gruppers uppsatser och komma på frågor till imorgon. Vissa har riktigt bra uppsatser vet inte vad jag ska ställa för frågor eller kommentera. Svårt det där... Men nu är jag klar nu ska jag bara skriva stödord för vad jag ska säga när vi presenterar vår uppsats. Sen skriva protokollet från mötet. Sen ska jag vara lite social om jag hinner annars blir det bums i säng Sandra!

Ska fråga Eme om hon har lust att träna imorgon, ska se om det finns några roliga pass. Hoppas på skivstång någon dag igen, det är kul. Annars får det bli något annat måste komma igång med träningen igen.

Love/S´


RSS 2.0