BEAUTIFUL!




Beautiful!
Jasen


alone


Vet knappt vilken dag det är längre. Alla dagar känns som söndagar, lika tråkiga allihopa. Nu måste någonting hända igen, JAG ÄR UTTRÅKAD!  Ge mig mer roligt att göra.

Idag har jag gjort en massa nyttigheter men ändå känner jag mig inte nöjd. Har tagit hand om Mias hästar samt "mina" egna, pysslat med hundarna, sovit ruset av mig, och åter igen tagit hand om hästarna. Inget skratt eller fnitter här idag inte för det är ju inte kul när man inte har sällskap.

Hoppas på roligare tider..igen.

Love/S´

Remind me



Ibland behövs bara en liten påminelse så är allting bättre än någonsin igen. Nu vet jag vart jag har dig och jag vet att trots du inte alltid finns där så älskar du mig.

Love/S´



Ibland finns turen där när man behöver den


Var ute en sväng igår med fröken Jessica Essen. Tänker inte ens blogga om kvällen utan säger bara att den var lyckad även fast det var ett par för många Teqila. Fast som alltid finns det saker man funderar på om det verkligen var nödvändiga att göra..

Idag vaknade jag sent, ovanligt för att vara jag. (Ingen baksmälla men var väldigt törstig) Vår dag började med en Pizza på delfinen, MUMMA! Sedan bar det av till stan för att köpa ett par saker till Jessicas farfar. Passade på att åka lite cab i det fina vädret, gu vad härligt!  Vår tripp till stan som igentligen skulle kunna tagit 1 timme tog cirka 3 timmar istället. (Vi shoppade lite kläder när vi ändå var där lixom.) Har haft en riktigt bra dag idag, allting har gått så himla smidigt. Undrar vad jag har gjort för att förtjäna en sådan dag?

Love/S´


Black N´ White



Fint, enkelt och stilrent. Svartvitt är vackert!


   



RSS 2.0