Mina dagar bara rinner iväg, vad gör jag igentligen?


Igår var jag inne i stan rikigt skönt att komma hemifrån. Det är så himla skönt att få göra iordning sig och ta på sig vettiga kläder. Var på arbetsförmedligen och pratade med en himla söt gubbe allså, mihi. Sen gick jag och niclas på stan. Hittade två linnen, helt vanliga, en vit och en grå. Sen åt vi på Mc Donald´s och sen hämtade vi mamma. Sen ringde jag sebbe och frågade ifall han skulle med hem, och klart att han skulle det, tillsammans med sin tjej. Snacka om att bilen var överfull, i min lilla Cleo, skulle tagit den andra bilen istället.

Idag har jag inte hunnit gjort så mycket. Vaknade hos niclas vid halv 12, sen åkte jag hem. Gick ut med vovvarna i det fina vädret sedan sprang jag över till grannen och matade deras kisse, findus. Har precis ätit frukost och nu är det dags att söka arbete..

Love/S´

En kanske lite för rolig kväll


Igår vart en bra dag. Gjorde alla vardagliga saker som jag rabblade upp i förra blogg inlägget, allt gick smärtfritt. Åkte in till stan tidigare än väntat, tänkte köpa en tröjja att ha på mig under kvällen. Hittade en tröjja och en par skor. Bestämde mig efter att ha provat tröjan att lämna tillbaka den. Men iaf.. Gjorde iordning oss uppe hos Lina, kollade tidningar och pratade lite strunt. Efter ett par cider/vin glas åkte vi två våningar upp där förfesten var. Det var trevligt, lite Universitet folk med vänner och ett par Stockholmare och så Lina och jag. Vid 12 tiden bestämde vi oss, efter många om och men för att gå till Otten. Hade en jätte kul kväll där, träffade en hel del gamla vänner som man inte hört av på länge. Åkte ändå hem skapligt tidigt. Somnade direkt när jag lade huvudet på kudden.

Idag har jag inte gjort mycket. Klarade mig ifrån baksmällan som tur var. Åkte hem vid 14 tiden och gick direkt för att byta om till målar kläderna. Målade listerna i hallen sen var klockan konstigt nog redan mycket. Lagade mat och gick ut med hundarna. Nu sitter jag här.. funderar på att se ett avsnitt smallville :)

Love/S`
Otten 25 januari

image31

En bra start på en förhoppningsvis bra dag



Mitt nya smeknamn, Santojärvi, made by Jessica Essen.

Vaknade för 30 minuter sedan och har redan vart ute med hundarna en sväng + att jag har tvättat kattlådan. Gu vad jag är hurtig idag. Känner på mig att det kommer att bli en bra dag. Ska se de sista avsnitten av Entourage, gå ut med hundarna, duscha, laga mat, äta, packa, åka till niclas, göra iordning mig, åka till Lina och sen blir det utgång. Blir nog en rolig utekväll. Det blir vad man gör det till.

DANCE ALL NIGHT LONG..

Love/S´

Jag är en jävel på att göra av med pengar!


Idag har det varit en bra dag. Vaknade vid 11.00, lagom utvilad. Mamma skulle in till staden så jag bestämde mig för att följa med. Hoppade in  duschen, åt frukost och gick ut med vovvarna sedan bar det av till staden. Bode igentligen inte handla någonting idag tänkte jga med tog med lite julklapps pengar ändå. Det slutade med att jag kom hem med en collegetröja, en tunika, ett par jeans och ett nytt skärp och lite smått och gott. är riktigt nöjd med mina inköp, speciellt tunikan, såå fin.

Nu väntar jag på att entourage, säsong 4 ska bli klart. Jag och bejbi ska se den ikväll, heela säsongen. Hmm, undra vad man ska börja se sen. Tror nämligen att det är sista säsongen. Synd för den är jäkligt bra, rekomenderas att se.

Annars ska jag nte göra någonting. Sitter och väntar på Niclas igen, han tränar. Hmm, känns som att jag har s lite att göra om man jämför med alla andra. De har alltid någonting annat att göra. Får se vad som händer i helgen. Fredag blir det förmodligen utgång, javisst, utgång igen för fröken kantojärvi. Det var ett tag sedan, kan behöva göra någonting kul.


Love/S´


En extremt spännande måndag


Jaha då har det gått en vecka till, nu sitter jag här i niclas säng igen och väntar på att hans fotbollsträning ska sluta. Han åkte iväg för en timme sedan och kommer inte tillbaka på ytterligare en timme. Under timmen som gått har jag vart ute på en relativt lång promenad med Engla och läst tidningen, mycket spännande, ellerhur? hm..

Idag har jag varit hemma för övrigt. Halva dagen klättrade jag på väggarna och funderade vart jag skulle ta vägen någonstans. Vid 13.00 kom pappa hem med två hinkar målarfärg och jag målade skrubben för andra gången. Spaklade även igen några gamla spik hål i hallen, någon dag, kanske i helgen ska vi tapetsera (stavas de så?). Lagade lite mat, åt och hoppade i duschen sedan åkte jag hit, till niclas. Hann titta på två avsnittt av Entourage, mycket beroende framkallande! Ååå, nu sitter jag här ja.. Har ont i mina ben efter att jag målat både idag och igår, ajaj.

Ska väl äta lite och kolla på Entourage sen, vi har snart sett klart säsong två. En mycket, mycket bra serie!

Love/S`

Var bara tvungen att lägga ut dessa små sötnosar!
Förstå att man blir glad när man ser dom, mihi, älsklingar!

image29
Herregud vad små de var! De är som små kakor, jag vill bara äta upp som!

image30

Haha, on har precis vaknat. Man kan ju inte alltid vara vacker. Jag älskar henne ändå, MASSOR!

Borta bra men hemma bäst


Nu var man hemma igen. Jag och Engla har varit hos Niclas sen i onsdags. Det har varit trevligt men lite jobbigt eftersom man är så rastlös. Är man hemma finns det alltid någonting att göra, städa, renovera eller liknande. Jag har varit på promenader med Engelbus, hon blir verkligen bättre i trafiken och på att möta både andra hundar och människor. Hon är min lilla (Ä)ngel, älskar henne så mycket. Fick även ett städryck och städade Niclas rum, Engla hjälpte mig, hon kröp under sängen och kom ut med en snus i munnen som hon åt upp. Har inte gjort så mycket mer, legat och myst och lagat god mat. Hmm, eller niclas har lagat mat och jag tittat på eftersom han gör så himla god mat och jag bara misslyckas med min mat.

Ikväll ska jag titta på film med mamma och pappa. har köpt morötter och dipsåser, det ska bli namnam. Får se vilken film det blir. Imorgon kväll kommer niclas till mig då blir det förmodligen mer film eller spel. Men imorgon på dagen ska jag promenera Engla i skogen. Sen ska jag väl slipa väggar och börja måla skrubben, om jag hinner och har lust. Ska försöka registrera mitt CV på ett par sidor också. Det är så himla frustrerande det där med arbeten för det känns som att alla arbeten fnns överallt förutom i Norrköping. Vill verkligen inte lämna Norrköping, har ju Niclas här och min lilla Engel.

Nu ska jag ut med vovvarna och sedan ta ett varmt bad.
Love/S´

Riktigt länge sedan...


image26
Linslusarna i högstadiet. Vet inte hur många ilder jag har på bara oss, oj, längtar tillbaka ibland. Bekymerslösa dagar på högstadiet, livet lekte man gjorde bara vad som föll en in. Man hade ett par säkra år framför sig och behöde nte oroa sig för hur de närmaste åren skulle se ut.

image27
En översminkad och sönderbränd Sandra. *HOST*fjortis*HOST* Ehm, ja verkde inte bry mig om hur jag såg ut då heller, eller? Inte såg jag ut att äta mycket godis heller.. Vad hände där efter igentligen?

image28
Soliga dagar efter skolan spenderade vi ihop med kameran, som sagt. Riktigt roligt faktist. Tycker att jag behöver bli bättre på det igen, ta lite kort och visa vad man upplevt.

Love/S´

arbetsmyra


Idag har jag vart en arbetsmyra. Har hjälpt pappa med skrubben, spaklade och imorgon ska jag måla. Var ute och tömde stallet på halm, gick ganska fort med lite hjälp från niclas. Sen har jag vart ute på långpromenad med mamma, pappa och hundarna. Klippte även lillebror, det vart bra, hoppas jag. Jag tycker att det vart bra ialla fall. Nu borde jag väl vara helt slut men det är jag inte, vill ha mer att göra för jag känner mig så rastlös. Vet inte om det är sen hästarna åke även fast jag inte var ute mycket hos dom sista tiden så känns det tomt. Får se hur det blir i framtiden med hästar och så...

Imorgon är den stora dagen. Jag har en arbetsintervju! Ska på intervju för säsongsarbete under sommaren nu, bättre än ingenting. Hoppades på ett heltidsjobb men men man kan inte få allting på samma gång :) Imorgon ska jag få en "att göra" lista av pappa så att jag kan hålla mig sysslosatt hela tisdagen. Det är tråkigt att vara ensam hemma hela dagarna så jag ville ha någonting att göra under dagarna så de går fortare. Tror att jag ska måla taket i hallen så det blir vitt och fint.

Tack niclas för att du finns här för mig även fast jag ibland inte ser det. <3

Love/S´

Renovering


Idag vaknade jag hyfsat tidigt, gjode lite mprgon sysslor som  åt frukost, borstade tänderna, tittade mailen, var ute med Engla, ovs. Har inte gjort så mycketmer idag, sitter och vänar på att maten ska bli klar, är himla hungrig. Efter maten ska vi börja renovera våra små skrubbar vi har i huset. Måste få de iordning så vi kan få in lite lådor och sånt som inte används. Kommer att kännas bra när man gjort någonting vettigt under dagen.

Love/S´

spontant är roligast

Skulle igentligen besökt aretsförmedlingen idag men kände att jag vart tvungen att sova ut. Åkte in till stan till 12 tiden och träffade jessica och Emma. Vi satte oss på snäckan och pratade lite. Det vart en konstig dag för alla vi nämnde (i princip) träffade eller såg vi sedan på stan. Vaddå när man talar om trollen? Gick på stan och tittade ialla fall, hittade en söt blå väska jag köpte, tänkte ha den i vår/sommar. Längtar så himla mycket till värmen!

Kom hem och satt mig framför datorn och började direkt kolla om det kommit in några nya lediga tjänster, det hade det. Sökte ett par arbeten idag också, då behöver jag inte ha dåligt samvete. Har inte hunnit gjort så mycket mer sen dess, ätit och kollat på tv. Ska lägga mig tidigt ikväll för att jag ska upp tidigt imorgon och hjälpa grannen att lasta hästarna, de ska flytta till Göteborg.

Dagen blev inte riktigt som planerad med slutade hilma bra ändå :)

Love/S´

If you've ever been to heaven, this is twice as nice


Det handlar om att ge och ta. Kanske var det  "karma"  som var orsaken till att jag haft mina svackor de senaste månaderna. Under sommaren tog jag bara hela tiden, gav ingenting alls, sedan fick jag vad jag förtjänade. Kanske var det så...

Just nu ser jag mig som världens lyckligaste flicka igen. Det fungerar hemma, allt rullar på som vanligt. Niclas är tillbaka i mitt liv, det är mysigt. Vännerna finns där för mig, det är helt sjukt bra annars vet jag inte vem jag skulle tjattra med. Det känns skönt att ha hoppat av skolan ett plus är att jag nu slipper matten, det var en börda. Nu kan jag pusta ut igen. *SUCK*

Nu är det bara det där med arbetet kvar. Ska ligga i nu så jag snart har ett arbete. :) Imorgon ska jag träffa Emelie, måste få höra om hennes tur och retur tll Spain!

Love/S´

Min lilla Engel - Bengel



Ett avsnitt kvar av säsong 1 - smallville. Ska se det ikväll tillsam mans med niclas om han inte ska plugga. Gick upp rätt sent idag också. Har så himla dåligt samvete för att jag sover bort mina dagar, det måste bli ändring på. Idag ska åka till husby, ska promenera med Engla och hoppas på att vi möter andra hundar. Hon har nte träffat speciellt många hundar och om jag ska gå valpkurs med henne så vill jag att hon ska ha vant sig lite ialla fall.

I veckan ska jag söka jobb och kanske ta pp en del gamla kontakter som bara försvann efter studenten. Tänkte kidnappa Jessica från skolan och traska iväg mot stan och fika. På fredag kanke man ska träffa Vickan, blire party party, like old times ;) Det är roligt det där med relationer, när man träffar någon och börjar umgås med den mycket så försvinner en annan relation.. De kaske är meningen att man inte ska ha allt.

Love/S`


Studenten

image23

image24

image25

UNDERBART!

Då tog mitt liv en ny svängning


Jaha, då har man hoppas av skolan eller kanske tagit ett sabbats år. Kom underfund med att linjen jag läste var inte alls någonting för mig. Till hösten kanske man tar upp studierna igen om jag hittar en linje som passar mig bra, denna gång ska de vara rätt. Så nu när jag sitter hemma hela dagarna går min tid åt till att leta jobb.

Idag ska jag skriva in mig på arbetsförmedlingen och sedan ringa några samtal. Det är mitt mål idag. Sedan ska jag göra mat och kolla på några smallville avsnitt. Har nästan sett halva säsong 1 och måste säga att det är bra än sålänge. Jag har blivit en riktig serie nörd, kanske för att jag inte har någoting vettigt att göra hemma. Dessutom blir det mörkt så himla snabbt att man inte hinner göa någonting ute eftersom jag sover till 13-14. Har ingen lust att göra någonting heller för den delen, jag är inne i en svacka där de är mörkt, grått och trist. Längtar efter ljusare tider, jag vill ha sommar.

Love/S´

North Shore

Nu har jag sett hela säsong 1 och kanske den enda säsongen (?) av North Shore. Såg den under 3 nätter vilket har lett till att jag vänt på dygnet. Man blir ju hel beroende när man väl har börjat titta. Måste säga att jag är besviken på sista avsnittet. Jag tycker då att alla ska få sitt lyckliga slut, speciellt de som förtjänar den, blir det så NAE.. Usch, vad jag är besviken, hoppas det kommer en säsong till snart. Nu ska jag börja se smalville säsongerna, stavas det så smalville?

Ikväll ska jag vara hemma och ta det lungt, titta å film och äta mig tjock på godis eller något. Imorgon tänkte jag a en lång promenad med Engla. Ska försöka vända tillbaks dygnet igen så jag får se mer än två timmar dagsljus ialla fall. :)

Love/S´

om det vart ett bra nyår,

Ja, det kan man väl säga! Dagarna innan satt jag hemma och funderade på hur det skulle bli med mitt nyårsfirande. Ingen viste någonting och det kändes ine ens intressant det där med nyår. Under dagen fick vi gäster ialla fall, min faster och hennes två rottisar kom och hälsade på och det vart genast kaos. Engla och rottistiken kom inte riktigt överens så engla var livrädd. yckte så himla synd om henne att jag fuderade på att stanna hemma hela kvällen. Framt kvällen fick ja ett sms från niclas han skrev att han var sjuk och kunde ta hand om Engla. Så efter att jag gjort mig iordning så åkte jag till niclas där jag lämnade Engla och sedan åkte jag in till stan.

Inne i staden bar dedt av till Anna där nyårsfolket väntade. Det var jag, Anna, Emelie, Sofie, Jacob och philip. Vi spelade "med andra ord" och Singstar och så drack vi en jätte god bål. jaa, det var en trevlig kväll i alla fall. Vid 12 slaget stod vi ute och kollade på rakterna och skålade. Sedan bar det vdare till Otten. Vi som trodde att vi skulle få köa läänge men så vart det inte. Efter ca 20 min i kö var vi inne. Mycket folk och mycket dans, SÅ HIMLA KUL! Vid stängning bar det av hem till Niclas. <3

Love/S´

RSS 2.0