Under en långhelg kan mycket hända


Jag tycker om snö men kommer det inte lite sent? Jag tycker att det ska bli vår nu! Vill ha värme och gröna träd. Våra vår blommor som hade ploppat upp har säkert förfrusit nu. Fick en chock när jag tittade ut imorse för allt var vitt och det sved i ögonen. Jag som plockat undan de mesta av mina vinterkläder. Då var det väl bara ta fram vintergrejjerna igen.

Lång helg, gu vad skönt. Jobbade dock på lördagen men dagen gick fort och ja var hemma vid 16.00. Sen vad det bara trycka i sig "påskmaten" och hoppa i duschen. Sen åkte jag in till Jossan där i gjorde iordning oss. Fick låna hennes "locktång", den gjorde håret mer vågigt än lockigt men det var så fint. Nästa inköp blir en "locktång" ska dock titta om den finns i bredare modell eftersom mitt hår är så långt och tjockt. Lördagen kvällen vart det lite party ialla fall. Hann med två fester en i haga och sedan vidare till klocket. Kvällen var rolig tyckte jag.

Söndagen vaknade jag upp hos Jossan. Kände att jag hade druckit kvällen innan man var inte alltför bakis. Skönt det eftersom jag och niclas skulle på två släktträffar, först hos min och saden till niclas mamma. Hde en trevlig söndag ihop med alla släktingar och Niclas. Åt även den godaste pajen (tacopaj) jag någonsin ätt förr, NAMNAM!

Idag har jag fått sova ut ordentligt. Vart besviken när jag såg att allting utanför mitt fönster var täckt av snö. Jag hade verkligen hoppats på att våren skulle komma. Men men, funderar på att ta ut hundarna snrt så de får springa av sig i snön lite.

Ikväll blir det att ta det lungt. Ska till Niclas mamma en sväng idag eftersom hon fyller år. Sedan ska jag kolla på en bra film och sedan försöka lägga mimg skapligt tidigt. Såg att jag var ledig imorgon men vill vända illbaka dygnet igen.

Love/S´

Förkyld


Vill man vara fin får man lida pin? Tror att min förkylning beror på lördagens bravader. Var nämligen på fest i Smedby tillsammans med Niclas. Det var trevligt trotts att man var den enda som inte druckit en droppe. Men det är väl kanske bättre så än tvärtom. Efter att festen slutat så vart det att stå utanför ett tag och man var inte klädd för att vara ute kan jag ju säga. BRR, vad kallt! ´Kanske vart lite för mycket kyla för mig.

Idag skulle jag igentligen ha jobbat men vill inte smitta av mig på någon annan stackare. Så idag blir det att vara hemma och kurera mig. Ska dricka te med honung, äta apelsiner, ta ett varmt dag, dricka mycket vatten och missbruka nässpray och en och annan panodil förstås. Hatar att vara sjuk! Men som tur är  kommer Niclas hit och håller mig sällskap, snart hoppas jag. Får se vad vi hittar på, blir väl tv och mys. Vilken tur att jag har dig Niclas!

Imorgon ska jag vara frisk, PUNKT SLUT!

Love/S`

unga och dumma


I måndags var jag ledig. Visst är det kul att ha fått ett jobb och så men det var väldigt skönt att vara ledig ett tag också. Har blivit så besatt av Gossip Girl att jag börjat läsa böckerna nu. Men i måndags ialla fall var jag på stan med Sanna. Så himla kul att träffas igen, det var ju såå länge sedan! Pratade gamla, pinsama, unga och dumma minnen. Var även och tog en lunch på Istanbull kebab och gick och kollade lite på stan efter det. Själv köpte jag ett par Gossip böcker, som faktist redan är utlästa. Beställde de sista igår så dom kommer troligtvis imorgon, om jag har tur.

Igår var jag hemma och gissa vad jag gjorde? Jo, Helt rätt! Jag läste. Hela dagen låg jag i soffan med boken framför näsan. När jag väl börjat kan jag inte sluta. Längtar till nästa bok anländer hem i min brevlåda. De tre sista böckerna är nu beställda!

Idag har jag jobbat. Måste säga att efter att ha varit ledig i fyra dagar känns det i benen att man börjat jobba idag igen. Åh, det känns som växtvärk i vaderna. När jag kom hem blev det tacos och sedan har jag bara suttit framför tv:n och latat mig. Men gu vad skönt att få sitta ner!

Love/S´

2003
image33

Äventyr


Fredagen började med ett 6 timmar långt arbetspass. Sedan bar det av till Jossan där vi gjorde iordnng oss för kvällens äventyr. Åt mat, lyssnade på musik och pratade tjejsnack. Gick sedan till Effi där vi, jag och Jossan fick reda på att vi var flickig, hm, vad menas med det? Eftersom det inte vart som vi planerat från början, att alla skulle ses hos Effi traskade jag och Jossan vidare till Eme. Fick en försenad födelsedagspresent, ett jätte sött halsband. Sedan bar det av på förfest hos Emes killes kompis. Det var ett roligt och trevligt gäng vi hamnade hos. Blev hämtade av en gammal kompis som skjutsade ner oss till Palace. Så skönt att slippa gå. Efter att ha stått en hel dag på jobbet och sedan gå med mina pumps blir man rätt trött i fötterna. Palace ar roligt, träffade på många gamla bekanta. Blev lite besviken dock, det var knappt något folk där. hum.. Men hade en kul kväll ialla fall. det blir vad man gör det till.

Sov länge på lördagen. Eller vaknade först kl 8.00 hemma hos Niclas. Pappa hämtade mig cirka halv 9. Gick och lade mig direkt när jag kom hem och sov till 13.30 ungefär. Ritigt skönt att få sova ut lite men var himla seg resten av dagen. Niclas kom till mig på eftermiddagen och hade hyrt med sig en film som vi såg på. (Mr. Woodcock) Filmen rekomenderas inte! Vilken tråkig film. Senare på kvällen tog vi en sväng till Kuddby där vi hälsade på Niclas kompis som hade inflyttningsfest. Det vart många skratt. Åkte he relativt tidigt och slockande så fort jag lagt huvudet på kudden.

Idag har jag inte gjort mycket. Vaknade vid 12.00 och har inte jort något vettigt sen dess. Ska väl göra något vettigt idag ialla fall, det kanske blir en promenad med hundarna. Annars händer inget speciellt idag blir lite filmkväll ihop med Niclas och tidig läggdags ikväll. 

Love/S´ 

Tick tock no time to rest


Mitt liv har tagit en helt ny vändning. Oj, det är så kryddat och jag gillar det. Skönt att hela tiden ha någonting att göra. Arbete, pojkvän, vänner och där imellan ska man hinna ta hand om sig själv.  Mycket krockar med varandra, speciellt när man måste anpassa sig efter tider som arbetsschemat eller träningspassen (om jag nu skulle träna, vilket jag inte gör för att tiderna inte stämmer in med det övriga som ska göras).  Planering är väl det som hjälper för mig ialla fall och tänka att jag bara är mänsklig. Jag kan inte göra allt samtidigt eller göra alla nöjda. Även fast man har så mycket att göra att man blir stressad upp över öronen, är det skönt att veta att jag har min vecka planerad.

Idag var det ett arbetspass och en sväng på stan som gällde. Studdsade mellan affärerna tillsammans med Emelie och Jossan. Alla tre hittade någonting. Själv hittade jag ett par grå byxor, de är så fina, bekväma och sitter som att de vore sydda för mig. De kommer att vara jätte fina till pumps och en skjorta. Så blir det att klä sig inför helgens partey.


Nu är det nog snart dags för lite sömn. Först ska jag så en pling till min kära pojkvän och sedan borsta tänderna och ta ut engla en sista sväng. Sen blir det att sova, ska försöka sova länge imorgon för då är jag ledig. HÄRLIGT!

Love/S` 



RSS 2.0