trevligt, trevligt


Jaha nu är julen över, ganska skönt tycker jag. hade en riktigt trevlig jul med familjen och faster +barn. Många fina klappar fick man men mest njuter man av att se andra öppna sina klappar. jag tycker det är roligare att ge än att få, nu börjar jag verkligen bli vuxen tycker jag :) !

Dagen efter jul var det mer julfirade men hemma hos niclas familj, riktigt trevligt var det också. Det kändes konstigt att fira jul två dagar i rad måste jag säga men mysigt var det.

Under mellan dagarna har jag jobbat och tagit det lungt. Nu ligger niclas i influensa och det skulle bara fattas att även jag får den lagom till nyår. (Jag som köpt en så himla fin klänning och söta skor)

Love/S`

bekräftelse


Kan man någongång få bekräftelse på att man duger till. Kan man få höra att man gjort någonting bra, att man är fin idag eller ett tack för att du finns här och ställer upp för mig. Är det lättare för den som ger att se att den adnra är blind eller är det bara så att den som får är otacksam eller bara struntar i det. Jag är ganska trött på att bara ge och ge för jag får ingenting tillbaka. Jag får en massa pikar, höra att jag tjatar eller så tar bara människor förgivet att jag ska ställa upp. Jag tänker inte låta mig uttnytjas något mer, är det så att jag inte räcker till så är jag inte rätt människa för er/dig. Jag är så himla trött på att var eviga dag alltid gå och grubbla över om det är någonting jag kunde gjort annorlunda för att göra det ännu bättre. Men det kan jag inte för jag gör alltid mitt bästa..

jobb


Idag har jag och emelie slitit som djur på jobbet. Nevars stog i tre timmar och serverade glögg. Var dock inte så mycket folk så det bliev mest små prat och lite dans :) Det är mysigt nu när man börjar känna av jul stämningen. Lyssnade till julmusik och så hade vi fick ha tomteluvor idag, gú vad vi var söta. (de kliade något enormt mycket) Imorgon blir det jobb igen men inte så länge tror det är tre timmar. Slutar 19 ialla fall sen ska jag och eme på bio. Vi ska se Good luck chuck, den tror vi kommer att vara bra. hoppas man inte är alltför trött efter jobbet.

Love/S´

Ha, hittade på eastfm.se


DITT GANGSTA NAMN (första 3 bokstäverna från ditt första namn+izzle)
Sasizzle

DITT DETEKTIVNAMN (favorit maträtt och djur)
Kebabkatt

DITT SÅPOPERA-NAMN (mellannamnet och favorit tv program)
Josefinbonde söker fru

DITT STAR WARS-NAMN (de första tre bokstäverna från ditt efternamn och två första bokstäverna från ditt förnamn)
Kansa

DITT HJÄLTE NAMN (favorit färg och favorit dricka)
Svart-cocacola

DITT ARAB NAMN (två första bokstäverna i ditt första namn, tre sista bokstäverna i ditt mellan namn och de fyra första bokstäverna i ditt efternamn)
Safinkant

DITT SPÖK NAMN (svarta och namnet på ditt/dina husdjur)
Svarta HundKattHäst

DITT FÖRSVARS NAMN (din pappas mellan namn)
Antero

nya jag


Vart hos frisan idag det var på tiden. Håret var jätte slitet och utväxten behövde göras någonting åt. Denna gång slingade jag bara med en färg och den fick bli den blonda. Det var ganska blont måste jag säga.. klippte också upp det en bra bit och bestämde mig för en tjock snelugg. Blev faktist riktigt nöjd med håret.

 

Efter klippningen bar det av för att köpa en ny mobil. Det blev en ny Sony Eriksson, W910i. Den är lite söt alltså..  Dock försvann alla kontakter i min mobil så det är bara att börja om från ruta ett. GE MIG ERA MOBIL NR!

image22
cute

Det var allt för idag. ikväll blir det bonde söker fru. Hörde skvaller idag hos frissan om de så jag vet redan vem fredrik väljer, vill du veta får du fråga :P Blir ändå spännande att se vilka de andra bönderna väljer.

Love/S`

myspys


Haft en riktigt trevlig helg. I fredags följde Eme med mig hem. Vi åt, pysslade och kollade på film. Niclas kom också så han var med på ett litet hörn. Kvällen var trevlig iaf, många skratt blev det. Var dock väldigt trött så det blev ändå skapligt i säng. Man orkar inte så mycket när man gått upp 6 på morgonen.

Lördagen åkte vi till niclas. Väl där vart jag jätte trött och sov ett tag, tror jag. Minns inte riktigt om jag fått en ordentlig sömn eller bara legat och blundat. Efter ett tag kom alla gäster och det var dags att börja jul stöka. Bakade knäck och pepparkakshus. Sen var det julmat som bjöds. gott....

Idag har jag inte gjort så mycket. Umgåtts med nicals. Nu är det fika måste sluta..

Love/S`

GÄÄÄSP

det var i nöd och näppe att jag orkade upp idag. har inte hunnit göra någonting så jag tänkte komma till skolan vid 9.00 idag istället för vid 8.00. Har lust att inte gå till skolan överhuvudtaget idag men måste då jag har en matte redovisning vid 10. Hade jag inte haft den hade jag bara stängt av väckarklockan imorse.

I eftermiddag kommer Emelie, hon ska följa med mig hem från skolan. Får se vad vi hittar på för bus, kanske blir att rida en sväng om hon vågar rida på någon av buspojkarna. Sen blir det väl att fördriva tiden tills idol börjar. Tänkte kanske också hyra någon film att titta på någongång under kvällen.

Love/S´

boy you got me


For now and for always
You'll be the one I love
You'll be the one I turn to

myspys


NU har halva veckan gått, redan, tiden bara rusar iväg. Har spenderat mesta tiden av måndag och tisdagen i skolan. När jag vart hemma har jag umgåtts med niclas eller pluggat. Nu är det bara en tenta, inlämning och en redovisning kvar tills jullovet. Under jullovet ska det jobbas, tycker att jag och eme är så duktiga som ska jobba under jullovet. behöver det nog, träffa lite folk och tjäna pengar.

Ikväll ska jag kolla på Bonde söker fru. Usch, tycker programet är så himla dumt men kan inte sluta kolla. Det är alltid så, varför vill man kolla på så patetiska och naiva program för? Jaja, är det final idag? ehm, bönderna har bara två tjejer kvar så någon måste väl bli klar idag? Sen kommer nog niclas hem då blir det väl att äta och mysa ner sig framför tv:n.

Love/S´

min helg


Helgen har vart bra. I fredags var jag ock niclas på filmkväll hos hans vän. Vi hann att se 3 filmer sen var vi alla trötta och vi åkte hem. Det var jätte trevligt. Vi såg "ett päron till farsa firar jul" och två andra filmer som jag inte kommer ohåg namnet på men de var ganska nya. En skräckis som var läskig och en komedi på slutet så man kunde åka hem utan att tro att man ska stöta på något spöke. mihi..

Lördagen åkte vi till Ikea, jag, niclas, niclas mamma och peter. Skulle kolla lite julklappar och en garderob åt niclas. Vi hittade några jul klappar, eller niclas gjorde, jag spenderade pengarna på mig själv. Vi hittade även en garderob som var väldigt fin men också väldigt otymplig i bilen. Kom hem ganska sent, fixade iordning mig på 45 minuter och åkte iväg igen. Den här kvällen bar det av till Gripen och sedan till Trappan där temat var rock. EHM, jaa, Emelie verkade inte höra hur dålig musiken var för hon spenderade hela sin kväll ute på dansgolvet. Hahaha. Jag var en vilsen liten själ som sprang upp och ned mellan dansgolven och var social. Måste säga att världen är liten, började prata med en fämande människa som visade sig vara arbetskamrat med min faster. Där ser man...

Söndagen var också bra. den flöt på i rusklig takt.. Vaknade vid 12.00 väckte niclas för att jag behövde frukost. Efter lite frulle åkte han iväg till returpunkten och slängde skräp och jag började att bygga garberob. Jätte bra jobbat, vi fick ihop garderoben tillslut och blev mycket nöjda. Åkte ner till niclas mormor och åt middag, jätte gott med husmanskost för en gångsskull den veckan! Satt fint där i magen. Åkte hem efter det och började att plugga inför vår muntliga redovisning som vi hade idag. Måste säga att jag är nöjd med vår redovisning. För för en gångs skull flöt allt bara på och inga blackout fick jag. Bra jobbat Sandra!

Nu ska jag fortsätta på vår rapport i samhällsplaneringen. Den ska in på torsdag men känns som att vi kommer att hinna lämna in den i tid ialla fall. Sen är det city akuten och prison break som gäller.

Love/S`

RSS 2.0