Ljusare tider


Veckan som passerat har varit en toppen vecka! Det har varit så himla skönt, soligt väder och jag har hunnit med massor, bland annat att jobba, sköta hästar, rida, träffa niclas och pyssla hemma. Men mestadels av tiden har jag spenderat ute i solskenet. Äntligen är sommaren påväg!

Jag har inte berättat att Jossans hästar har flyttat hit, hem till mig på vikbolandet. Det var en bit att åka, transporten gick jätte bra och de verkar trivas bra i deras nya miljö. Aragon, en av shettisarna har dock fått fång, en sjukdom som är vanlig bland shettisar. Hans hovar ser konstiga ut och hans ben är jätte stela, tycker ändå att jag sett en förbättring sen vi uppmärksamade fånget. Känner mig ändå väldigt maktlös, jag vill att han ska bli bra och kunna springa med de andra tre hästarna. Vad ska jag göra? Köpte en Greekguard (munkorg) som hovslagaren rekomenderade men den fick han av sig lika snabbt som jag satte på den. Att splitta hästarna två och två är ett alternativ men då blir de stora hästarna utan vind och regnskydd. Måste diskutera med Jossan hur vi ska göra för att lösa detta.. Någon som har en lysande idé eller något tips?


image36

image37

Pärlan och Pluto


Love/S`

Då och nu


Då.. (Suddig, I know!)
image34


Nu..
image35

Är som sagt riktigt nöjd med min nya hårfärg. Har fått upp ögonen för "lockigt" hår. Efter den 25:e blir det ett inköp av en trippeltång. Än sålänge har jag lånat Jossans, jag är så tacksam! Tack, tack, tack.. Får se hur länge det blir att ha brunt hår. Var ändå blond i tre år så det är superskönt med lite förändring. Kanske kort hår nästa gång? Ne inte förrns det är så slitet att jag MÅSTE klippa av mig det. Älskar mitt långa hår men är villig att experimentera lite med hårfärgen, det var ju kul och lyckat, denna gång ialla fall.


Love/S`

Upp och nedgångar


Oj, nu var det länge sedan! Har inte hänt något spciellt. Helgen har mestadels bestått av jobb. I fredags var jag dock och åt jätte god mat på stradgrillen i Arkösund ihop med Martin, rikard och Lars. Det var trevligt att se dem igen för det var ju ett bra tag sedan. Var även hos frissan tidigare på fredagen så nu är jag brunett och ca 1 decimeter kortare hår, längdens syns knappt någon skillnad på ialla fall.

Resterade helg har jag arbetat dock inga långa pass men tillräkligt för att göra mig super trött. kvällarna har jag tilbringat ihop med Niclas. I söndags fixde även jag och pappa hagarna, gick runt hela hagen och lade en undertråd. På lördag flyttar Jossans hästar hit, längtar som bara den. Ska ta fram kameran igen så får ni se de små liven. Längtar, längtar...

Igår var Jossan här och godkände hagarna och hjälpte mig tömma stallet. Alltid trevligt att ha sällskap. Var även ute med hundarna i det härliga vädret. Senare på dagen gick min mobil sönder. Hm. Suck. Lämnade in den idag så nu väntas jag inom kort få ett kostnadsförslag. Nissen på Kontor AB trodde att det skulle gå på 1000-lappen. Kul grejj att spendera sin första lön på? ehm, ne. Men det är nog värt att laga den eftersom den bara är 4 månader gammal.

Imorgon är det personalfest. Mat och bowling, blir säkert jätte trevligt. Tänkte hinna på stan och kika innan också, ska försöka hitta något att ha på mig på fredag då det är utgång. Hm, vad ska jag ha på mig imorgon?

Love/S´

 

Vila i frid mormor


Det känns fortfarande overkligt det har inte riktigt gått upp för mig att hon verkligen är borta. Hon har ju alltid funnits där så det är svårt att acceptera. Det är läskigt att veta att jag aldrig kommer att få se eller träffa henne igen. Jag har inte riktigt hunnit sörja kanske kommer sorgen när mamma kommer hem och jag får det bekräftat genom henne. Igentligen var vi alla förberedda på detta men hoppet har alltid funnits där eftersom det gått som en berg och dalbana tidigare. Men denna gång gick inte cancern att övervinna.

Jag kommer att sakna henne.

Love/S`


Vårkänslor


Nu var det ett tag sedan man skrev här. Anledningen är väl bara att det inte hänt något spännande. Men det är på G. Har fått tillbaka mina vårkänslor sedan senaste inlägget. Idag har jag varit ledig. Var på stan med Emma ett tag sedan har jag varit ute på långpromenad med hundarna i det härliga vårvädret. (Jag hade till och med på mig min vårjacka med endast en t-shirt under) Nu är sommaren nära! I övrigt har jag jobbat en massa. Känner mig ganska sliten såhär till veckoslutet men ska bara jobba imorgon sedan ser jag fram emot en ledig helg. Min lediga helg ska gå åt att fixa staketet till hagarna och lite andra saker innan Jossan tar hit sina hästar. Det ska bli så kul, ÄNTLIGEN får jag sitta på hästryggen igen!

Love/S`



RSS 2.0