I´m looking for a lover not a friend


Ännu en intressant kväll ute på trappan. Först var vi hos Lisa och var sociala jag och Eme. Efter det gick vi vidare til trappan där vi vart väldigt besvikna till en början. Var jätte lite folk men såsmåning om började det rinna in lite folk. För första gången av alla de gången jag vart ute tyckte jag att killarna var extremt klängiga, gu vilka jobbiga människor det finns! Jag och Eme hade iaf en jätte rolig kväll... Träffade ett par ansikten vi kände igen. Efter stängning vart det efterfest till sent in på morgonen(?) Sist jag kollade på klockan var den 8.00 .. o_O oj oj, söndagen var en tuff dag... Kom hem vid ca 17.00 då var det godis och sen i säng. Vaknade igen vid 20 var nere och åt mat och gick sedan upp och lade mig igen. Fick sova många timmar men var ändå inte utvilad idag.

Hade jätte svårt att komma upp imorse men det var bara att dra sig upp för jag hade matte redovisning. Kan tillägga att den inte gick bra, allt var så rörigt! När jag kom hem stod det en jätte lastbil på våran uppfart, vi fick vårt nya kök idag. Ska bli härligt med renovering. Så medans jag väntade på att kunna köra in bilen åkte jag bort till hästarna. Precis när jag kom bort till hagen kom Anne hem, hon hade vart och ridit. Kul att kunna rida två igen. Måste bli snart. Satt och pratade ett tag iaf. Sen åkte jag hem igen lagom till att lastbilen skulle åka. (En söt leverantör, JA)

Nu är det dags att lugna ner sig. Varva ner. Efter skolan, efter vardagarna.

Love/S´

saknar


Ledig idag så himla skönt det var med sovmorgon, sov ända till 10. Sen var det upp och hoppa, gick ut med hundarna. Har även hunnit att städa lite,. Var nere och åt nyss. Snart bär det av ut till hästarna, ska ta av aradis täcke och borsta dem lite, de fäller päls som bara den, det tar aldrig slut. Sen ska jag in och plugga lite matte. Vid 16 blir det väl att gå ut och rida med grannflickan. Efter det blir det förhoppningsvis ett varmt bad och sen lite mat.

Ikväll blir det en lugn kväll. Ska se idol och sen blir det film, "på smällen". Får se om någon vill hålla mig sällskap, tråkigt att se film själv. Imorgon är jag bortlovad, ska hjälpa min faster att flytta. Ska bli ganska trevligt att träffa dom (faster + kusiner), det var ett tag sedan. Efter det bär det av till Emelie där jag ska göra iordning mig inför kvällens händelser. Tänkte spela lite wii och äta där, himlans kul. Efter det drar vi oss till Lisa där det kommer att sjungas Sing Star. Kvällen slutar nog på trappan med massor av dans. Ser verkligen fram emot utgång, dansa lite, känns som evigheter sen.

Att somna med huvudet på någons bröstkorg, höra hjärtat slå och känna hur luften går ner i lungorna och ut igen, saknar det..

Love/S´

Happy Birthday


Hurra, hurra, hurra för idag är det Emelies födelsedag! (: Hoppas du haft en bra dag trots att det inte inte blev som du kanske tänkt dig. Kul hade vi på stan ialla fall måste jag säga. *skratt*

Idag vart det lite skola sen åkte jag hem till kusinen och pluggade lite matte. På många timmar vart det endast 3 tal gjorda :/ usch vad dåligt av mig. Men vid 16.00 gick jag och mötte Emelie, vi skulle på stan och busa. Emelie köpte partykläder och jag mössa och vantar till hösten, gu vad söta dom är! Hittade även ett par gröna byxor som jag la undan, vet itne om jag ska ha dom men de var riktigt tuffa. Sen gick vi in på apoteket och frågade om Emelie fick dricka sprit pga hennes tabletter. Svaret blev Ja, ett par glas ska inte vara någon fara! Hohoho, vi kommer ha såå kul i helgen! För att ha alkohol i kroppen föredrar vi ju (;  Nu är jag hemma, ska snart ut med vovven och sen ska jag ta det lungt och göra ingenting.

Imorgon är en ledig dag, ska bara vara hemma och ta det lungt. Har lovat grannens barn att hon ska få rida så rida blir det iaf. Sen ska jag plugga, ska göra memorispel som kommer att ha temat MATTE! WohoOo.. :/

Love/S`

LÄNGTAR


Igår satt jag i 1 ½ timme med att göra om bloggen. Vart nöjd faktist. Min gårdag var helt okej, var på jätte bra humör hela dagen även fast det var dåligt väder. Satt med uppsats skrivning hela degen igår från 8 till 17, lite segt men med småprat emellan och lite musik blev man pigg igen. Efter skolan var jag och Niclas på stan båda letade partykläder till helgen. Han hittade inget men det gjorde jag! Köpte ett grönt linne (Limegrönt) så jag kommer att se ut som en reflex på dansgolvet på lördag. Ser fram emot helgen, ska bli AS kul, känner det på mig!

Idag var en kort dag. Började med en lektion som var intressant så tiden gick jätte fort. Sen hade vi projektmöte och efter det ändrade vi lite saker i våra dokument. Sen bar det av hemmåt. Väl hemma gick jag först ut med vovvarna och gav dem mat. Sen städade jag lite och plockade iordning på alla mina papper. Sen bar det av ut till hästarna. tog en ritt med Aradis som kanske inte var lika glad som jag. Gick väldigt segt framåt, bort från de andra hästarna, det var som att det var ett spännt gummiband mellan dom. Hem gick det däremot fortare, konstigt att hon känner av sånt, hon är en riktig kompass. Nu är jag här, ska snart hoppa i badet med en massa lödder. Ikväll blir det att sitta framför datorn och vara lite social. (:

Palace eller trappan blir det väl i helgen. Först Lisa iaf, spela lite Sing Star är det väl tänkt sen ut och dansa! Längtar såå.....

Love/S´

känslor


Giorgio Armani.
  Kände den doften idag på en människa som gick förbi mig påvägen till skolan. Älskar den doften, ge mig! Åtrå. Doften säger så mycket om människan. Alla parfymer säger något. Just denna parfym är den jag gillar allra bäst. Den är lite stark men ändå inte så det sticks i näsan. Den gör mig tokig, min fantasi far iväg.  Den är helt enkelt rätt för mig! Det är dock en manlig parfym så jag får nöja mig med att få känna den om någon råkar gå förbi med den på sig. (:

hugospel på hästryggen

Igår skrev jag ett jätte långt blogginlägg som jag var så nöjd med men när jag skulle publicera det så gick någonting fel och allt försvann. Så nu ska jag skriva om det + lite till. Ska göra mitt bästa för att få med allt som jag skrev igår.

Igår, söndag var ingen vanlig söndag. Den söndagen var rolig och den gick så himla snabbt det brukar ju inte söndagar annars göra. Den gick nästan lite väl fort tycker jag. Emelie har vart hos mig hela helgen. Blev en lugn helg även fast det inte var planerat så men så vart det iaf och det var mysigt. Lördag kväll spenderade vi framför datorn, såg  "stomp the yard" och pratade lite skvaller, hemlisar, ja sånt som tjejer gör. (; Söndag morgon vaknade vi sent, 11. Gick direkt ner för att äta frukost sen segade vi ihop totalt igen så vi gick upp på rummet och satt på musik och latade. Vid 13 fick vi ny energi som vi tänkte förbruka på hästarna. Eme ville rida Aradis vilket hon självklart fick och jag tog Gillyr. Den kombinationen är absolut bäst, det går fort och det blir inget krångel. Jag bestämde mig för att träna lite balans så jag red barbacka, gick jätte bra är nästan lite överaskad över mig själv för att jag kom upp själv på honom och för att jag höll mig uppe hela ritten. Red över åkrar och genom skog. Ville ge Eme lite adrenalin så vi galopperade genom skogen, det var som ett Hugospel på hästryggen. "Eme, DUCKA!" Hästarna väljer alltid de granigast vägarna men kul var det och bra gick det! Var ute och red i 2½ timme, HÄRLIGT!  Efter ritten tog vi ut Engla satte oss på gräset och vilade våra trötta ben. Har lite träningsvärk idag men inte mer än väntat. Sen blev det att ta det lungt resten av kvällen men gud vad fort tiden gick!

Nästa helg blir det party igen. Ska fira min blivande 19-åring då, Eme. (: Skoj, skoj, skoj kommer  det att bli. Gäller att ta vara på tiden som är kvar av hösten. Under vintern går man i dvala och partylivet minskar. Blir fler lugna hemmakvällar och mysstuder. Men det har vi väl inget emot om man har bra sällskap? (;

Idag har jag vart i skolan, gu så hilma trött ja gvar, fattade ingenting, orkade inte koncentrera mig. Ska försöka förstå senare ikväll igen. I övrigt händer det inte mycket mer en måndag. Ska bort till hästarna och titta till dom sen blir det bad och sängen. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll. Brukar säga så sen slutar det oftast med sena kvällar bara för att det finns så mycket att prata om på msn (:

"Det gäller inte att hitta killen man vill gå till sängs med. Det gäller att hitta killen man vi stiga upp med varje morgon"

Love/S´


mys


Fredag besökte jag Linköping. Var på stan och åt på Subway, jätte god macka men väldigt svåräten. Söta pojkar finns det i Linköping, kanske ska besöka staden oftare. Efter maten var jag himla godissugen så det blev massa segt godis och sedan hem och titta på Idol. Sen blev det film, hot fuzz eller nått hette den. (Bra men överdriven, kanske;P) 

Lördag, idag har jag vart jätte seg. Fick besök på morgonen av moster och co. Hade lite kalas för morfar för han fyllde år, vet dock inte hur mycket. Niclas var också här och hälsade på, han hjälpte mig med min dator som höll på att säcka ihop. Nu håller de på att fixa sig. Tack för hjälpen. Sen kom Emelie. Vi har vart ute och ridit och det gick bättre än vi trodde att det skulle gå. hricki började bråkamed mig så fort jag la på honom sadeln men det gick över när jag satt mig på ryggen. Lite tväriga var dom ibörjan men vi avslutade vår ritt som tänkt. Inga fall eller genvägar. Nu sitter vi och väntar på att tiden ska bli "se på film tid". Vi kom in vid 18.15 och då var det fortfarande ljust vilket inte vi tyckte var lämpligt när vi ska se på film. Blir nog "a lot like love" och "stomp the yard". Dansfilmer är så himla great!

Imorgon blir det väl att rida igen. Funderar på att bygga hinder och hoppa lite. Vill ha adrenalin!

Love/S´

Did it happen when we first kissed
'Cause it's hurtin me to let it go

nu är jag redo för framtiden


Försöker alltid göra det bästa av situationen, det får jag höra ofta med jämna mellanrum. Se allting från den ljusa sidan. Jag tror på ödet, allting händer för att det är meningen att det ska hända. Även fast livet är orättvist ibland så går det alltid att vända till något positivt! Hamnar du i en svacka kom till mig då vännen, jag ska hjälpa dig att vända ut och in på problemet.

Allting som hänt den senaste tiden, flera personer är inblandade, ni vet vilka ni är och vilka situationer vi sitter i. Det var bara meningen att det skulle bli så. Kanske var det bäst så, varför, vet inte. N, vi hade en bra tid ihop, vi mognade och lärde varandra vad äkte kärlek var. JOS, vi delar på allt, till och med på killar, konstig nog, en mur byggdes upp mellan oss. Vi visade vad verklig vänskap var, rev muren och gick vidare.  EM, min trogna vän, vi har små tjafs ibland men mest på skoj. Vill bara att du ha kul gumman. Ställer upp i vått och torrt. R, vi hade tillfälligt kul ihop även fast jag kanske innerst inne vill något annat. Men fick ändå tillbaka endel av mitt självförtroende under den korta tiden. M, kommer alltid tillbaka när jag har ett meningsfullt liv, när jag släppt allt försvinner du igen som en repris som gått 6 grr om. KLASS SL, stöttar och pushar varandra till max, tack flickor och pojkar.

Allt har gjort mig starkare som person, nu är jag redo för framtiden. Kom igen nu, ge mig nya utmaningar!

Love/S´

la la la la la la life is wonderful


Idag gick min nagel av på hälften, blää, usch vad äkligt det ser ut....:,( Har en ½ nagel och nio hela nu ser förjävligt ut. Men det var nog den ändå negativa grejjen som hände idag så min dag var inte förstörd. Besiktade även bilen, den gick igenom, igen! :D Skönt att slippa åka dit igen på ett tag. Det är ganska läskigt att komma dit för man känner sig så dum när man inte fattar något. Förståt ju inte ett skit om bilar, jag vet bara hur man kör.

I övrigt har det vart mycket plugg. Har satt igång med vår uppsats idag, det är jätte mycklet att läsa om det så ja ghar suttit och läst hela dagen. Mina ögon är trötta nu.... Ska snart gå och sova, ska bara släppa ut min lilla bebis först. Hon ligger här sött brevid och tittar på mig när jag nördar. ;)


Love me or hate me /S´


Am I too dirty? Am I too flirty?

Fick ett infall igår.. Jag och Eme skulle igentligen vara hemma och vila oss, titta på film och mysa, slutade med att vi hamnade på trappan.  Vi längtade ju så efter att få dansa och dessutom kan man inte sitta hemma och tråka en lördagkväll! Lite för mycket vin igår känner jag nu men det var det värt.

Har träffat mitt andra jag, det gjorde jag igår. Hon är knepig. Hon lyssnar dåligt, hon skan inte säga s och r ordentligt, hon sluddrar när hon pratar, hon vet inte vart hon har sina grejjer, hon är överallt och ingenstans(?) hon har dåligt minne, hon har dålig balans och hon hon måste titta på sina fötter när hon går annars trillar hon men dansa går bra. Hon hade kul igår ialla fall. Morgonen därpå, idag alltså fick jag lida för det. Huvudvärk, törst, det var hemskt men så fort musiken kom igång vart allt bra igen. Brukar vanligtvis inte ha baksmälla men mitt andra jag som jag träffade igår var väldigt dålig på att dricka vatten mellan glasen. Jossan sweety du skulle vart där med mig och studdsat omkring. Jag och Eme saknade dig igår!

Hade kul igår iaf trotts lite knepigheter. Var riktigt nöjd med det lockiga håret, sniggt. Love my locks. (: Jaha, då var helgen snart över IGEN. Ikväll blir det att ta det lungt, plugga lite och lägga sig tidigt.

Love/S´

dåligt, dåligt


Jag är en dålig människa. Vissa av er kommer att märka varför, andra inte. (; 

girls night out (på landet)


Mjo då, Eme och Effi är här igen precis som förra helgen men den här helgen är det mer drag, I LIKE! Små dansmoves och många glada miner. Vi har precis ätit pizza och snart bär det väl av till Erlandssons de skulle bara äta förts sen ska vi komma och göra livet lite roligare för dom! PARTYHUMÖR!

I end up in Mr. DJ's house
He stood at the door only in his towel.
One thing led to another,
He ripped my clothes off altogether

Make my heart go ooh ooh ooh...

sällskapssjuk



Är riktigt stolt över mig själv idag. Klarade massor med mattetal, fattade dem också. (: Nu är jag lite positivare till matten. Slutade skapligt tidigt idag, fick gå vid 14.00, härligt tänkte jag och ringde Eme direkt. "Jag hade tänkt att du skulle följa med mig hem idag", "Ja, men det skulle vara kul" Ja och så vart det. Var hemma runt 16.00 tiden elelr nått efter att vi hämtat emes lillebror och skjutsat hem honom och sett till att han fick mat. När vi kom hem till mig släppte vi ut hundarna och fick varma välkomnanden av dem. De är så pluttiga. Sen tyckte de inte att det var kul längre så dom sprang över till grannen och hälsade på deras tik. ehm, inte lika kul och springa och jaga dom på deras tomt.

Vid halv 7 bestämde vi oss för att ta en ridtur. Det hade ju blivit lite svalare då så vi hoppades på pigga hästar, vilket vi fick. Jag red Gillyr som var jätte het och Eme tog Aradis som även hon var på G, (Kors i taket). Efter att ha tjatat på Eme att vi skulle öka blev det slutligen många galoppsträckor. Det var ju kul ,ellerhur? Eme ville bara galoppera mera! (: Snart ska vi se film. Blir nog att se "The perfect man". Sen ska vi sova.. Blir upp ganska tidigt imorgon och pyssla med hundar och hästar (:

    


Allt för mig. Love/S`

Tis/Ons


Nu ska jag berätta en säg för dig. Igår var jag och provade overall. Ja en bygg overall, den var skitful men jag ska ha den ändå, bara för att alla andra har en sån på LiTH. Blir säkert fins sen när märken och band sätts på. Grå, ja vad jag kommer se grå ut. Ne men det blir nog bra det här serdu.  Igår lagade jag även aradis täcke, vad lång tidi det tog! Satt i säkert 1 timme och tittade ner, ajaj, min nacke efter det. Hann tyvärr inte rida igår men det var kanske lika bra var trött som aldrig förr. På kvällen pluggade jag lite matte och sen gick jag och la mig tidigt. Somnade säkert tunr 22.15, härligt.

Var hyfsat pigg imorse. Försov mig ändå, ville inte stiga upp på det kalla golvet. Stressde iväg till skolan. Slutade tidigt, fick gå vid 12, så skönt med korta dagar. Väl hemma igen gick jag ut med hundarna, gick bort till hästarna och sen gick jag och la mig och sov flera timmar igen. När jag vaknade gick jag ut och tog en sväng med Gillyr. Han var jätte pigg idag. Han vart så glad för att få springa över fälten att han gjorde ett glädjeskutt. Nu harj ag precis ätit och ska snart ut med hundarna en sväng. Sen blir det att läsa lite Perpetuum Mobil, en teknik bok. Sista kapitlet nu, kom igen Sandra! (:

På fredag är det dags för Englas spruta. Ska bli intressant att se hur hon reagerar för i vanliga fall är hon inte så känslig.Efter sprutan måste jag lämna ifrån henne till antingen min moster eller om jag ska lämna henne hos Emelie, hon ville så gärna ta henne över dagen. (: Får se hur det blir..

SNART ÄR DET HELG!! Ska bara ta det lungt men ser fram emot helgen ialla fall. Ska bli skönt att kunna ligga kvar i sängen och dra sig, om Engla tillåter vill säga. Får se vad som hittas på, vet iaf att jag en kväll ska se film med Eme och Effi igen. MYSIGT!!

Love/S´

.. so I'm telling you exactly what is on my mind

Idag har jag vart ute och ridit. Det var länge sedan! Det kommer att kännas imorgon. Men som vanligt har jag inte turen på min sida. När jag satt mig på hästen började det spöregna men bestämde mig för en tur ialla fall. Blev inte lite blöt det var ju tur det. Aradis tyckte det var jätte härligt i regnet. Snart kommer mamma hem igen och då blir det maat, är jätte hungrig men hon har lovat att laga god mat idag. Sen ska jag titta på film, om det inte blir allt för sent. (The Lake House) Den har jag blivit rekomenderad att se.

Tack jossan för som fina raderna (: Några rader, ehm, jaa typ 2 sidor, du är bara för rar ibland. Har läst hela brevet iaf och ska börja svara på det ikväll tänkte jag. Du ska få höra allt om mitt spännande liv här i norrköping men det mesta kan du läsa om här i bloggen. Saknar dig massor. Undrar ibland om jag verkligen kommer att ha så kul som i sommras igen. Har nog aldrig skrattat så mycket som tillsammans med er. Kom tillbaka och gör mig lycklig! Jag behöver dig, här. Långa "allvarliga" samtal, mycket festande och spontana påhitt, saknar det. 

Måste också berätta om världens bästa morgon. Den var idag. Har haft en stor säng för mig sjäv rätt länge nu. Det är ganska kallt på nätterna när man inte är två som värmer varandra. Har däremot haft Engla som sällskap. Hon var så himla mysig imorse. Klockan ringde vid 06.00 då kröp hon intill mig och burrade in sig i mitt hår och vifftade glatt på svansen i 120. Sen la hon sig för att fortsätta sova bland allt mitt hår. Hon ville ligga kvar och mysa imorse. Älskar dig min allra trognaste vän.

Vad mer ska jag ta upp? Det är mycket som bör tas upp men som inte skulle uppskattas att skrivas här kanske. Det finns så mycket jag skulle vilja säga till många olika personer i min närhet men som aldrig får veta vad jag vill ha sagt. Vart står jag, vart står X? Vad känner jag, vad känner Z? äkta eller falskt? Kommer vi alltid att vara vänner?
jag kommer alltid att finnas för dig, kommer Y att finnas för mig? Kommer vi att ses igen? Ne, många frågor men så få svar..

Love/S´

Vissa nätter är bättre än andra


Åså har man vart ute igen. Igår var det trappan som gällde, igen. Eller först var vi på förfest hos en klasskompis. Såg på fotbollen som inte var så spännande, :/ . Sen drog vi vidare, förbi Mc Donald´s och tog en burgare sen till trappan. När vi kom dit var det inte så värst mycket folk men det fylldes på allt eftersom. (: Blev inte så mycket dans igår men det var trevligt! Nästa helg blir det att ta det lungt. INGEN ALKOHOL... Nu lovar jag de, nu måste jag hålla det!

Idag vaknade jag med kanon humör. Mådde jätte bra imorse. Gick ut med Engla som var jätte seg sen gick jag och tittade till hästarna. Där var det mindre roligt för Aradis har haft sönder sitt täcke. Det går att laga så ska göra det senare, innan täcket ska på igen. Ska plugga lite idag också, läsa kravspecifikation och något annat. Vill ha pizza idag, det skulle vara gott med lite salt mat. Ska försöka ta en sväng med Aradis ikväll också, tänkte gå över till grannflickan och fråga ifall hon vill följa med. Är roligare om man är två. Det är alltid roligare att vara två, vad de än gäller, nästan (:

Love /S`

TACK


Tack för en trevlig kväll tjejor. Blev lite senare än vi räknat med. När Eme och Effi anlände hos mig satt vi en stund på gården i det härliga vädret och pratade lite tjejsnack samtidigt som vi höll ett öga på Engla. Smakade även på äpplen från alla våra 5 äppelträd eller nått, man behöver ju inte direkt snåla på äpplen hos oss. (; Efter att ha betygsatt alla äppelträden gick vi bort till hästarna. Jag smörjde Aradis och Effi fick rida en tur i hagen. Det gick så bra för hon är SÅ snäll. Hon är världens snällaste häst. Sen bar det in iaf, började titta på film. Music and lyrics hette den, en komedi skulle det vara men aaa, nae, det tyckte inte jag. Den andra filmen vi såg var Step up, den är så himla bra. Det är en dansfilm där de blandar typ balett med rena "gatu"dansen, jätte tufft gjort. Riktigt bra musik i filmen också, blev ju lite sugen på att gå ut nu då! :D Effi och eme åkte nyss hem till stan igen så nu sitter jag här själv :/ Saknar er redan tjejer. Känns tomt utan Jossan osckå, det är ju meningen att det ska vara VI, VI fyra, kom hem snart sweetheart!

Usch, är verkligen tråkigt att vara själv på kvällarna, finns ju inget att göra. Jo, sova förstås, ska göra det snaart, ska bara.................... ah, just 4 stycken komentarer i förra bloggen, vill ha fler i helgen för jag vet att ni läser. :D Bloggen kommer att uppdateras på söndag igen när jag busat lite. Imorogn blir det förhoppningsvis fest. (;

Love/S´

KALAS


Cloetta Center, Kalas mottagning, fyfan vad kul!

Dagen började med skola, trodde aldrig att jag skulle orka med lite party. Men iaf, efter skolan åkte jag hem och gjorde iordning mig. Senare åkte jag in till stan igen, lämnade bilen nere hos moster och försvann sedan vidare till Sabina. Där var vi inte speciellt länge, vi tog tåget till Linköping. Under tågresan började förfestandet. Väl i Linköping mötes vi av Emelie och Malin som följde med oss till Burger King där vi mötes upp av grabbsen från klassen. De var redan dragna, de hade hunnit vara på systemet två grr under kvällen, ILLA grabbar! Vi alla gick till 55;an och tog en öl/cider. När klockan började bli mycket var det dags att röra sig vidare till Cloetta Center. Det var långt att gå vill jag lova, jobbigt med mina höga skor. Känner fortfarande idag att jag har ont i fötterna. Men vill man vara fin får man lida pin. Känns som jag skrivit det i andra blogginlägg. Hi. Vid kalas mottagningen var det full rulle redan. Man blev så himla party sugen så fort man ställde sig i kö in till stället. Men men, nu till den roliga biten då. The Sounds uppträdde, de var riktigt bra faktist. Roligt hade vi på golvet också. Gu vad trångt det vart där helt plötsligt. Fick många armbågar i huvudet. Efter deras uppträdande letade man sig ut till dansgolven utanför arenan. Ingen vidare musik måste jag säga men det gick att dansa till ändå. Drog från Centret vid 1.

Sov i Linköping tills idag. Turen var på min sida igen, INTE. Hann inte med campusbusen så vi fick ta en buss till resecentrum för att sedan ta tågen till Norrköping. Gick till moster och åt lite frukost, namnam. Sen var det dags för skolan, började vid 10. Hade lektion på förmiddagen. Var så himla trött att jag nästan somnade. Till lunch åt jag och Sabin Donald´s, NAMNAM. Riktig bakfyllemat. Sen åkte jag hem, nu sitter jag här och gör ingenitng. Måste ta tag i saker snart. Ge hundarna mat, gå ut till hästarna, ta av aradis täcket och plugga. :/ Sen ska jag sova ett tag också, tre timmars sömn är alldeles för lite för mig. Kommer somna direkt om jag inte blir så övertrött att jag helt enkelt inte kan somna.

Imorogn blir det skola hela dagen, 8-17 och sen ska jag träffa Eme och Effi. Det blir MYSKVÄLL hemma hos mig (: Film och tacos? Film lär det bli iaf. Kanske ut och rida en sväng också. Får se, blir roligt iaf. En nykter fredag tillsammans med my girls kan ju inte bli bättre.

Jaja, nu är det dags för mig att ta tag i saker och ting, får se om jag gör det :P

Love/S´

The new me

Var hos frissan idag. Vart bra, tycker jag (: Lite nya blonda slingor kombinerat med brun/röda. Så hima skönt med nyklippt hår, nu kan jag till och med dra fingrarna genom håret utan att det trasslar. Så imorogn blir det att rocka med mitt nya hår. För imorgon blir det KALAS! Ska till kalas mottagningen i Cloetta centret och parta lite (: Love my life som studerade. (:


Jag förut
image9


Jag nu..
image8




Jag skojja bara inte såå kort:P

image10

03/09-07


"Hej och välkommen till Norrköpings smådjursklinik!
Det är några samtal före, du står i kö.
Vi tar samtalen i tur och ordning så vänta eller prova senare."


Vilken jävla irriterade röst, väntat i 30 min nu på att det ska bli min tur. Men nu äntligen är det gjort, har ringt och beställt tid för Englas 3 månaders vaccinspruta. Hon börjar bli riktigt stor nu, om man jämför henne när hon var en 8  veckorsvalp. Får se hur stor hon blir. Charlie som är samma ras är stor för sin ras. Jag tror Engla blir liten, hennes mamma var pytteliten.

Hade tänkt rida när jag kom hem förut men INTE. Nae, det var tvungen att regna inte så värst kul att rida i. Men får se om vädret tillåter lite senare. Skulle behöva gå ut och ta av Aradis täcket ett tag men får göra det samtidigt som jag ska rida. (Om jag ska rida) Såg alla tre hästar när jag kom hem och de ser ut att må bra i sin bjässe hage.

AH, imorgon ska jag till frissan, VAD SKA JAG GÖRA MED ALLT MITT HÅR? Några förslag så kommentera. Om ingen kommer med förslag så kommer jag slumpmässigt slå upp en bild i någon tidning hos frissan och den blir det! Haha, sen är det NI som får skämmas över mig (: Ska bli så skönt med nyklippt hår iaf. Kan inte göra någonting utan att mitt hår blir rastahår nu. Haha, så himla slitet och fult. Gu vilken dålig hårskötare jag är.

Ikväll blir det My name is Earl, tror jag. Hoppas på lite nya avsnitt. (: I övrigt är inget annat planerat. Eller jo, ska lägga mig tidigt. Igår blev väldigt tidigt. Var så himla trött att jag la mig 21.30 och somnade direkt. Ska också skriva upp lite viktiga datum som tenta daturm och så. Måste bli lite mer strukturerad, jag som var så himla duktig på det innan sommaren. Vad hände igentligen?

Love/S´

Mirror Mirror on the wall
Catch me now before I fall

Filmkväll!


Det är kul att jag kan förgylla någons dagar iaf. (Jossan du ska få veta allt bus vi gör här i Sverige) Vill så himla gärna se hur det ser ut där du befinner dig. Du måste skicka lite bilder sen! På huset, hästarna och familjen, Kanske också någon söt pojke? (;

Igår kväll blev det att ta det lungt. Typ. Skjutsade Niclas och Pontus till Kättninge där de skulle på kräftskiva. När vi var där följde jag med in ett tag, lånade deras toalett och hälsade lite på folket. Sen drog jag vidare till Linköping där det var planerat en filmkväll och matte. Hm, ja, film tittade vi på i alla fall. Walk the Line hette den, riktigt bra faktist. Det var en biografi av Johnny Cash liv. Sen vart det ganska sent då var det dags att åka till Norrköping igen. Var så himla skönt att åka hem, inge långtradare eller bilar som sölade bara raka vägen hem. Men innan jag fick lägga mig i min säng och sova hämtade jag Niclas och Pontus igen från kräftskivan och skjutsade hem dom. SEN bar det av hemåt. Hämtade Engla och släppte ut henne sne gick vi och la oss. Sov till 11.30, härligt. Engla har blivit så duktig. Kissar knappt inne och sover jätte länge. Inga promenader på nätterna här inte! (:

Just nu sitter jag och gör ingenting. Har städat lite idag, det är så skönt att ha ett nystädat rum och nya lakan som man får lägga sig i ikväll, mysigt. Väntar gäster idag också. Min moster med familj kommer och hälsar på. Hi, då blir det säkert bullar, hoppas så mycket på det.  Just nu lyssnar jag på Rihannas nyare låtar "Shut up and drive" och "Please, don´t stop the music" Jag blir så himla party sugen. Vill bara ut och dansa nu! På onsdag får det vänta tills. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer...

Love/S´

Blue Heaven


Ännu en lyckad fredag. Gick upp halv 11 för att sedan gå till hästarna. Blev en ridtur på 2 timmar, riktigt skönt. Sedan kom vetrinären för att vaccinera hästarna, de var så duktiga. Sedan var det dags att börja fundera på hur kvällen slulle bli. Ringde Eme och bad henne följa med, det gjorde hon också (: Sen var klockan helt plötsligt jätte sent och det blev jätte stressigt till bussen. Började förfesta hos Linas vän i en studentkorridor. Det var trevligt. Vid 22 satt jag och Eme på tåget till Linköping där den andra förfesten väntade. Det var jätte trevligt där med. Sen var det dags för utgång. Först tog vi oss in på Platå där var det inget drag så vi tog oss vidare runt stan till Blue Heaven. Blue Heaven innehöll massor av folk. Det var JÄTTE trångt på dansgolvet men det var kul ändå. *det måste göras om igen* Tiden gick så himla fort, vart tog kvällen igentligen vägen?

Ikväll blir det att ta det lungt, är ganska seg faktist. Kanske blir filmkväll blandat med matte. Får se om någon vill vara hemma och ta det lungt med mig. Skulle vara kul att parta lite ikväll med men någon gång måste man ju vila också. Dessutom är det ju kalas på onsdag, ser verkligen fram emot det. Ska bli himla kul.

Får se om det skrivs mer ikväll beroende på vad som hittas på. (:

Love/S´


Blue Heaven


Ännu en lyckad fredag. Gick upp halv 11 för att sedan gå till hästarna. Blev en ridtur på 2 timmar, riktigt skönt. Sedan kom vetrinären för att vaccinera hästarna, de var så duktiga. Sedan var det dags att börja fundera på hur kvällen slulle bli. Ringde Eme och bad henne följa med, det gjorde hon också (: Sen var klockan helt plötsligt jätte sent och det blev jätte stressigt till bussen. Började förfesta hos Linas vän i en studentkorridor. Det var trevligt. Vid 22 satt jag och Eme på tåget till Linköping där den andra förfesten väntade. Det var jätte trevligt där med. Sen var det dags för utgång. Först tog vi oss in på Platå där var det inget drag så vi tog oss vidare runt stan till Blue Heaven. Blue Heaven innehöll massor av folk. Det var JÄTTE trångt på dansgolvet men det var kul ändå. *det måste göras om igen* Tiden gick så himla fort, vart tog kvällen igentligen vägen?

Ikväll blir det att ta det lungt, är ganska seg faktist. Kanske blir filmkväll blandat med matte. Får se om någon vill vara hemma och ta det lungt med mig. Skulle vara kul att parta lite ikväll med men någon gång måste man ju vila också. Dessutom är det ju kalas på onsdag, ser verkligen fram emot det. Ska bli himla kul.

Får se om det skrivs mer ikväll beroende på vad som hittas på. (:

Love/S´


RSS 2.0